Aki tud, kérem segítsen mert nagyon nem tudom, hogy mit csináljak vagy gondoljak. (beszélgetés)
Hát eljott a szombat. Ismét elmentem barátnommel diszkoba. Már-már feladtam a reményt, amikor hirtelen elment elottem a múltkori kiszemelt pasi. Egész este a kozelében voltam, de egyszer eltunt a szemem elol. Kerestem, de sehol nem találtam. Aztán mintha valaki megsúgta volna, hogy forduljak meg. Megfordultam és ott állt 3 méterrel mogottem, és nézett. 3-5 méter távolságban álltunk egész este és csak szemeztunk. De sajna egyikunk sem lépett. én nem tudtam, h mi lenne ha odamennék hozzá, biztosan leblokkolnák ott elotte. Ezért nem mentem.
De hogy o miért nem kozelít? Ezt nem értem. Szombaton ismét megyek diszkoba, ugyanoda.
Már csak az a kérdés, hogy ott-e lesz és, hogy vajon most fog-e merni kozelíteni.
Kb egy eve elunk az elettarsam es a kollegaja egy hazban
Mikor en ide koltoztem,elkezdtem szemezgetni a kollegaval,beszelgetesek hegye,,pillantasok,sok sok rengeteg (en azt ereztem)nem kozombos pillantasok!
Aztan kb olyan 1,5 honap utan megkerdeztem mire velhetem ezeket a pillantasokat
Mire o,semmit nem akarok en toled semmit,csak izgalmas,kellemes a kisugarzasod.
te is megkérdezted tole? és mit mondott? nem volt fura h így idegenen leszolítottad? emlékezett még rád?
majd szombaton eldol a sorsom, igyekszem megírni, h hogyan alakult.
Koszi a válaszodat!!!
koszonom eddigi válaszaitokat!!!
vannak nagyon jok amiket megprobálok!
még 1x koszonom!!!!
Basszus, húsz évesen azért már nem kéne ilyen kérdést feltenni egy nőnek.
Szerintem.:)
már neki mentem, neki simultam, nem ismerik a ismeroseim.
koszonom eddig a válaszaitokat!!!
véletlen menj neki mondjuk egy óvatlan pillanatban..
esetleg lehet közös ismerősötök aki bemutathatna...
egyébként ha anynira akar, oda fog menni, csak légy türelmes!
Két hete szombaton barátnommel elmentunk discoba. Ott megláttam egy nagyon helyes pasit. Egész este nem vettem le rola a szemeimet, mert megakartam tudni, h van e barátnoje. A választ megkaptam: egész éjjel a haverjaival volt és no nem volt a kozelében. Volt mikor nem néztem, mert beszélgettem egyik ismerosommel, akkor a barátnom azt mondta h o is nézett engem. Ha átment a disco másik felébe én már rogton a kozelébe is lettem. Ez így ment egész este. Csak ennyi volt.
Múlt hét szombaton is ott volt a discoban, nagyon megorultem, h ismét láthatom, de megint nem tortént semmi. csak lestem és futottam a kozelébe. Ismét nem volt csajjal, csak haverokkal. A pultnál ott álltam mellette, sot még a barátnomet is elkuldtem, h magam álljak ott, hátha akkor oda jon hozzám.de nem jott. Bnom azt mondta, h ismét nézett. belezúgtam rendesen mert minden nap o jár a fejemben, és azon gondolkodom, h szombaton ismét fogom e látni.
Barátnom szerint a 3. alkalomkor sikerul minden, de én nem nagyon hiszek ilyenben, mert eddig mindig hittem és semmi nem lett.
Arra lennék kíváncsi, h mi a véleményetek errol az egészrol, éljem bele magamat, h egyszer odajon hozzám, vagy felejtsem el az egészet? Vagy hogyan keruljek vele beszélgetésbe (tippeket kérek)/tuzet nem kérhetek, mert nem dohányzom/. Mit mondjak neki? Oszinte véleményeket kérek!
Elore is koszonom!!!
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Már nagyon ki vagyok, mit csináljak?
- Nagyon félek a fogászaton. Szédülés, sírógörcs..stb. Mit csináljak? Ideje lenne elmennem fogat húzatni.
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Segítsen valaki, fáj nyelni lázas vagyok és valami véreset köhögtem... Jah és persze nemrendel az orvosom, mit csináljak? =(