Segítsen valaki, fáj nyelni lázas vagyok és valami véreset köhögtem... Jah és persze nemrendel az orvosom, mit csináljak? =( (tudásbázis)
Szia.
Jobban vagy?
Nem untatsz senkit. Ez a topic a Tiéd, Rólad (kell) szól(jon) :)
Ez a szer amit ajánlottam természetes antibiotikum, mindenre hatásos. Ha már semmi sem segít, én ezzel még megpróbálkoznék. Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy :(
Nagyon szeretnék segíteni, de most csak ez jutott eszembe. Zaklasd a dokikat, nem lehet, hogy ne tudnának valami megoldást. Mielöbbi gyógyulást és betegségmentes Új Évet kívánok!
Sajnos nekem nem használ semmi, az erős antibiotikumon kívül. =(
Amikor még kicsi voltam mindenre azt írta ki a doki, és így egyre erősebb kell belőle. (azzal fenyeget, hogy nagyobb dózisút már nem írhat ki, és lassan mehetek kórházba egy egyszerű mandulagyulladással) Mindenféle óvintézkedést megteszek: influenza elleni oltás, multivitamin, külön c vitamin, próbáltam homeos bogyókat, de semmi. Elég fura vagyok, ősztől kezdve március végéig én szinte semmikor sem vagyok 100%-san egészséges. Na ennyit rólam, nem untatok tovább senkit.
amikor a penészes szekrényemet takarítottam estére elég ramatyul lettem, alig kaptam levegőt, nehézlégzés köhögés, köpet stb..
Törölköző a fejemre és mélyeket lélegezni a teafőzőből. Másnap reggel semmi bajom nem volt. Bámulatos volt. Nem véletlen, mert amikor nem csináltam akkor még hetekig voltak ezek a tüneteim a penésztől. (allergiás vagyok rá)
Köszönöm a sok jelet lányok! Nagyon kedvesek vagytok.
Talán nem meglepő ha azt mondom nem volt orvos délután sem. Amúgy igaza van Elfelejtett jelszó-nak, saját érdekem csak hogy meggyógyuljak. De tényleg nagyon sokan vannak, akik egy nátha miatt is elmennek az orvoshoz.
Most már azért kicsit jobb, aludtam pár órát. De kénytelen leszek bemenni valamelyik ügyeletes kórházba, ha rosszabb lesz, mert hogy nem jön ki a hozzánk tartozó ügyelet az tuti.
Menj gyorsan az ügyeletre.
Jobbulást.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Aki tud, kérem segítsen mert nagyon nem tudom, hogy mit csináljak vagy gondoljak.