Startapron találtam komplett klima berendezést olcsón 50000 ft-t. De elöre kéri a pénz utalását. (beszélgetés)
Én inkább eladok a neten :) Persze hivatalosan: )
De köszi :)
Jajj kedveskéim,nehogy hajba kapjatok a kérdésen!
Sajnos vannak ilyen és olyan emberek is,én viszont abizonytalan dolgokba ugy se megyek bele,nem vagyok a pénzem ellensége.
Valamilyen szinten foglalkoznak vele csak ugye például a jófogás ki is írja üzletszabályzatban hogy "nem vállal felelősséget a hirdetésekért" a vatera bármilyen reklamáció van "ők nem látnak bele"...
Anno vaterán klón telefont sem lehetett hirdetni rám is üzentek sokszor hogy beleírtam a hirdetésbe hogy klón pedig pont azért írtam bele hogy ne verjek át senkit és azt is beleírtam hogy mennyivel tud kevesebbet..De már lehet,nem tudom miért de lehet...és ha valaki csak azt nézi hogy samsung galaxy S5 23.000.-ért nem is kérdez rá aztán megjön postán csilli-villi de szép mekkora üzlet volt és hol a play áruház???Hát a semmibe mert java van rajta.
Persze de hasznot lehet termelni ügyesen is és nem átveréssel emberek megkárosításával.
Nem egy üzletből kell sarokházat venni.
Mondjuk a kicsi a világ szisztéma rohadtul igaz! :)
Tapasztaltam már.
Becsületesen kell csinálni a dolgokat hogy mindenki úgy érezze hogy jól járt.
:)
Esélytelen :)
Ennyi :)
De a helytelen írása miatt,mert az nem helyesírás felismerhető lesz :) Szerinte a klíma nem inverteres hanem inveretes :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a víztisztító berendezésekről?
- Ismeri valaki a Lux házi víztisztító berendezést?Vélemények?
- Ti mit döntenétek, idén garázs építés, vagy teljes berendezés belül?
- Ki szeretne egy szépen berendezett mobilházban lakni?
- Fürdőszoba színösszeállítási segítséget kérek lila berendezéshez ( adatlapomon kép van róla ) milyen színű járólap és csempe illik hozzá.
- Mennyibe kerülhet szerintetek egy kisebb 3 szobás lakás berendezése?