Ti mit döntenétek, idén garázs építés, vagy teljes berendezés belül? (beszélgetés)
Akkor nincs kérdés.
Természetes,hogy az alapvető dolgokat be kell szerezni,mielőtt beköltöznének.
Ha ezen úszik a garázs elkészítése,akkor felejtsék el egyenlőre ,hogy garázst építsenek.
Szerintem ,ha nincs hűtő,ágy,szekrény,akkor nincs is kérdés.
A kérdés akkor merülhet fel,amiről a fórum szól,ha az alapfelszereltség megvan.
a hó csak akkor tesz kárt a kocsiban, ha meg van sérülve a fényezése, mert akkor alatta korrodálódni kezd
de ha ennyire fontos nektek az autó, akkor feltételezem, rendesen járatjátok szervizbe, szépen ápoltan van tartva, és nem ezer éves egyébkéntse. ebben az esetben kutya baja nem lesz a csapadéktól. sajnos a só az, ami betesz a kocsinak, de azt nem tudjátok befolyásolni. igyekezzetek nem sózott helyre parkolni.
Nem.
Ha valakik azon gondolkodnak ,hogy garázst vagy lakberendezést válasszák inkább ,akkor úgy gondolom az alap felszerelések meg vannak,mert azok akkor is kellenek,ha a garázst építik meg ...de lehet hogy rosszul következtettem..:))
:)
Hát megmondom őszintén hogy sajnálom:) de tényleg, sajnálom mikor rajta van a hó télen ki sem látszik,pedig annyit visz minket .. amugy tudom hülyén hangzik....
de eccerűen nem értem na :D
ücsörgünk a töküres házunkban bútorok nélkül, de a kocsi, az bezzeg a garázsban van :D:D a lényeg :o)
egy üres berendezetlen lakásban élnél úgy, hogy egy liter tejet nem tudsz eltenni, csak hogy a kocsira ne essen a hó??
hát milyen autótok van, ferrari?!
számomra ez egyszerűen teljeséggel érthetetlen. nekem egy viszonylag drága kocsim van de le vannak ezek fényezve rendesen, nem lesz a hótól meg az esőtől semmi baja. max gyakrabban kell mosni, mert hamarabb redvás lesz, hátistenem.
úgy, hogy nincs hűtőd, meg tűzhelyed?
a kertben akarsz sütögetni a nyílt lángon vagy mi? :D
Én mindenképpen először garázs építeném meg,hogy legyen hely a szerszámoknak ,egyebeknek.
Sokkal célszerűbb a bútorozással felújítással amúgy is addig várni,amíg nem laktok benne legalább egy évet.
Nem csak az ember,a lakás is "lakva ismerszik meg".:))
Így tudjátok majd meg ,minek hol lenne a helye stb.,kapkodás nélkül meg tudjátok tervezni a színeket,a stílust .
Igazából,ha nem lenne feltétlenül szükséges a garázs sem,akkor én még avval is várnék.:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a víztisztító berendezésekről?
- Startapron találtam komplett klima berendezést olcsón 50000 ft-t. De elöre kéri a pénz utalását.
- Menni vagy maradni? Hogyan döntenétek?
- Ismeri valaki a Lux házi víztisztító berendezést?Vélemények?
- Ti hogy döntenétek ilyen esetben? Tudom, hogy nehéz döntésről van szó
- Kell engedély a garázs lebontásához? És kocsibeálló építéséhez?