Ti hogy döntenétek ilyen esetben? Tudom, hogy nehéz döntésről van szó (beszélgetés)
Jöhet jó munka, de jön is?
Az egyetem nem szalad el.
sztyuárdesz vonaton? belegondolál nár, h ha normlis élett akarnál élni és családot alapitani, akkor ezt nem csinálhatod mellette?
ocsmány dolognak tartom, h vki bekerül nehezen egyetemre, majd elmegy máshova baszni a rezet!!!
EGYETEM!!!!
Tanulás.
Dolgozhatsz még eleget életedben.Meg is unod.
Szerintem EGYETEM !!!!!!!!!!!
Mindent a maga idejében kell csinálni, gondolj arra is, hogy befuccsolhat a cég ahol dolgozol, aztán mit kezdesz magaddal??? Diplomával talán könyebben találod meg a következő munkahelyed is.
Amúgy meg a diákévekre meg később jó lesz majd emlékezni, hidd el soha olyan jó sorod nem lesz, mint az egyetemi évek alatt!!!!
Halasztanék egy évet, és utána meglátnám.
Az egyetemet bármikor be lehet fejezni, de a jó munka az ritka.
Ha meg voltak veled elégedve, akkor biztos lehet köztes megoldást találni. Pl részmunkaidő és esti-levelezős suli.
Az egyetemből nem tudom, mennyi van hátra és mennyire érdekel az a terület. Kár volna teljesen veszni hagyni. :)
További ajánlott fórumok:
- Menni vagy maradni? Hogyan döntenétek?
- Ti mit döntenétek, idén garázs építés, vagy teljes berendezés belül?
- Nem tudom, nehezemre esik kimondani azt, hogy "szeretlek", leírni se szerettem soha. Mi lehet az oka?
- 2 éves kislányomat napok óta nehezen tudom elaltatni, állandóan csak játszana. Ti, hogy csináljátok?
- 7 hós fiamat nagyon nehezen tudom elaltatni.....
- El akarok kezdeni egészségesen táplálkozni, de pici babám mellett nehezen tudom megoldani a főzőcskézést! Mit ajánlotok, hogy kezdjem?