Spórolok. Lekapcsoltam a fűtést, bőven bírom a 18 fokot. Ha... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
En is átmentem angolba. Egy hetig nem voltam itthon, a boilert is kikapcsoltam. En puceran elvagyok, kinyitottam az ablakot (mert ez az első) a hajam szarad. Szerintem nincs hideg a lakásban.
Amikor jol kerestunk a ferjemmel, kikapcsoltak a villanzt, mert seggfejek voltunk, a level meg leesve.
Szerintem syegyen, hogy en tudtam zuhanyoyni a hideg vizzel.
Az apam megtanitott, szoval szar kikötőkben is hatekonzt voltam.
Volt egy ismerősöm, télvíz idején is pólóban és rövidnadrágban járkált. 😃🧊
Nem egy ilyen furcsa szerzetet láttam.
Igen, mozgással meleg marad a test, beindul a vérkeringés, de meleg italokkal is szinten lehet magad tartani. 😉
Vannak nálam extrémebb elmék is, mint például Wim Hof. 🥶 🙂
15 fokra hűlt a szobám, ráadásul pólóban vagyok, de most már azért kicsit csíp. 😉
Annak idején hozzászoktattam magam a hideghez, pedig alapvetően fázós fajta vagyok. 👍
,,Az fázik csak aki punnyad"
Tehát aki fázik 18 fokban az lusta 😳
Jó tudni.
Nálunk is.
Nem vagyok hajlandó fázni.
Van bizony! Nekem is rémálom visszagondolni a munkás éveimre. Semmi időm nem volt nekem se magammal törődni.
Most van.
Mondjuk van aki fáradt....
Biztos,hogy nem vennèm le a fűtèst 18-20 fokra!
22,5-re van állìtva.
Van mikor ìgy is fázok.
Ügyes vagy. Nálam mindig 18-20 fok között van. Az fázik csak aki punnyad. Én sokat tornázok, újabban csikungozok is. Hihetetlen hogy ki lehet tőle melegedni, miközben egészen lágyak, lassúak a mozdulatok. Karban tartja a test energiarendszerét.
Éljünk egészségesen!
További ajánlott fórumok:
- Ti lekapcsoljátok fél kilenctől fél tízig a villanyt?
- Ma 20:30-kor volt a Föld órája.Te lekapcsoltad a villanyt?
- Te lekapcsolod a villanyt?
- A Banknak joga van tartozás címen az egész szociális segélyemet /bérpótló támogatást/ a folyószámláról lekapcsolni?
- Kapcsoljuk le a villanyt ma 20:30-kor! Te lekapcsolod?
- Digitális villanyóránál a hétvégi házban lekapcsolható az automata téli időszakra?