A Banknak joga van tartozás címen az egész szociális segélyemet /bérpótló támogatást/ a folyószámláról lekapcsolni? (tudásbázis)
A számládra inkasszót tettek, és ez egészen addig rajta marad, amig nem rendezed a tartozásod. Ugyanannál a banknál van folyószámlád, ahol a hiteled is volt?
A megoldás, ha a bérpótoló juttatásodat csekken kéred, és a bankszámládra fizetgeted.
Ha végrehajtó által van a tartozás levonás akkor elméletileg a 33%-át szedik le, ha több tartozásod van az 50%-át.
Ha közvetlenül a banknak tartozol simán ráterhelik az egészre, mert minél hamarabb szeretnének pénzüknél lenni. Levesznek mindent ami rámegy. :S
Én eddig úgy tudtam,hogy csak 50 %-át kaphatják le,hogy valami maradjon is.
Ez törvényes????? Bementem az OTP-be, de a kisasszony csak annyit mondott:::: EZ VAN!!!
Egy banknál tartozásom volt, már jöttek mindenféle felszólitások, végrehajtói levelek, de mivel nincs munkám nem tudtam fizetni.
Csak a Polg. Szociális osztálytól kapom az aktív korúak ellátására a 28 ezret.
Most a hónap elején semmi pénzt nem tudtam felvenni,mert zárolták.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Babaváró támogatás tapasztalatok
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Mért van az hogy a nagycsaládosokról azt hiszik hogy minden támogatást megkapnak?