Sajnos a munkahelyemen nem engedtek lakapcsolni semmit, pedig egy ilyen helyen mennyi energiát lehetett volna spórólni! Még a dolgozóknak is jobb kedve lett volna szerintem. :)
Próbáltam a munkahelyen rávenni a főnökséget, hogy legalább a neont kapcsoljuk le egy kicsit, vagy csak a felét, de nem engedték. A kérdésemre, hogy legalább a monitorokat lekapcsolhatjuk-e egy órára majd röhögőgörcsöt kaptak :)
Nem, mert épp végeztünk a gyerekek fürdetésével, be kellett adni a gyógyszereket, orr-szívó porszívózni, aztán alvás nekik, én meg örültem hogy végre mehetek én is fürödni. Hulla voltam estére. Eszembe se jutot.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.