Ma este 20:30-kor kezdődik a Föld órája...Te is csatlakozol? (beszélgetés)
persze)) sikerült úgy betörölköznöm, hogy levegőt sem kapok, de rég voltam ilyen szédülős állapotban is((
a gyerek kicsit csalódott, de majd kiheveri..jövőre ügyesebben csináljuk)))
Nagyon sajnállak, hogy a férjecskéd keresztülhúzta számításod!
Hááát ilyenek a férjecskék…
Te lekapcsolod… ő meg fel… tökéletes párosítás!
Nyomj egy puszit a búbjára.
Te mindent megtettél……
Nekem összejött....csak reggel keltem fel.
Rendes kislány voltam!
ne is mondjátok..elmentünk sétálni..ki kart zárni? naná a férjem..bent mindent lekapcsolgattam, ő volt az utolsó aki kijött...
sétálgattunk a tömbök között, negyed óra volt hátra, mikor a házunk mögé értünk, és elkezdett a férje üvölteni, hogy betörtek a lakásba....nem értettem, de a gyerek is futni kezdett..nem ragozom, irány a 4. emelet, lift véletlen sincs, és vajon mire jöttünk haza? a férjem úgy hagyta a villanyt.... de ez még nem is minden...mondtam, azonnal katt le, meggyújtottam a gyertyát, de addigra olyan ideges lett, hogy üvölteni kezdett, mire nekem sem kellett több((( a vége: mi nem szóltunk egymáshoz, közben elaludt, a gyerek meg sírdogált mint kiderült a szobájában((( úgyhogy a föld órája nekem a pokol órájává vált((
Csatlakoztam.
Kitettem facebookra egy videót róla.
Lekapcsoltam mindent (még a számítógépet is) csak illatgyertyák égtek.
Igaz -ami igaz, fürdőszobában kb. 20 percig égett a lámpa.
lassan búcsúzkodom)))
mindenkinek romantikus egy-pár órát kívánok!)) remélem, utána is benéztek ide, és elmesélitek, hogyan telt?))
nyugodt, békés, szerelmes perceket Mindenkinek!))
Minden féle képen…. én is ennek a földnek lakója vagyok.
Le a villanyt… ki a tv-t….
Romantikázzunk hát… gyertyafény és beszélgetés.
azt csak azért írtam, mert szerintem jó dolog, ha egy órát egymással és nem gép előtt töltünk - ez egy jó alkalom lenne erre -
úgy tudom elég csak a világítást lekapcsolni
Nem ez az egy órányi spórolás a lényeg :)
ez egy figyelemfelhívás arra, hogy környezettudatosabban éljünk.
Ha csak erre az egy órára figyelünk oda, akkor az pont olyan lenne, mint egy évben egyszer elvinni a műanyag palackokat a szelektív szemeteshez :)
Viszont azzal egyetértek, hogy a tévét is meg a számítógépet is kapcsoljuk ki - jó kis családi programokat lehet kitalálni így:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ma 20:30-kor volt a Föld órája.Te lekapcsoltad a villanyt?