Spóroljunk! Termékek, ugyanazon gyártóval, de más néven, lényeges árkülönbséggel ... (beszélgetés)
Ollé baracklé, amit Profiban és Auchan-ban lehet venni igazából Hey-Ho. Az íze nagyon finom, rostos, az ára jóval olcsóbb.
.mint minden édesített, vagy cukorpótlós dolog nem egészséges, de az ízük nem rossz, én a bodzásat szeretem.
Ezen én is felakadtam: ha mell, akkor nem sonka, ha sonka, akkor nem mell. A vége az lett, hogy nem veszem. Marad az angolszalonna, vagy a füstölt tarja, libacomb, tepertő. Csak a szigorúan és beazonosítható, felismerthető alkatrészt veszem meg.
Sziasztok! Bolero-italporokról tapasztalat?
Fűrészpor mésszel? hű de pontosan megfogalmaztad :)
Komolyan én már mániákusan az összetevőket nézem, és van amikor gyorsan vissza is teszem a polcra.
a héten olvastam a csirkemellsonka összetevőjét, valamelyik márkából. 70% csirkehús, akkor hogy lehet csirkemellsonka? Én arra gondoltam 100% színhús....
ki tudja :DDD
Van amelyik meg kesernyés :S
mondjuk nem mindegyik jó, múltkor az auchanban vettem valami oceanic vagy milyen nevűt, hát az ehetetlen, olyan mintha fűrészpor lenne mésszel összekeverve :S
hát igen, drága sajna:(
és elég nagy különbségek vannak az egyes üzletek és márkák közt, úgyhogy ennél érdemes figyelni.
Ne is említsd az árakat, dobtam egy hátast a héten a túró árától.
amúgy a spar túró az ugyanaz, mint a bakony túró.
zsírszegény kategóriában messze ez a legolcsóbb (még úgy is hogy most árat emeltek:P).
Nagyon-nagyon ritkán veszek, annyira nem szeretem, palacsintába szoktam tenni :)
és ezen csodálkoztam el, figyelve az E-s összetevőket is. Tudom nem mindegyik a rosszat jelenti, megelőzve még mielőtt valaki ezt megmagyarázná :)
sajnos ez ííííígy van! :)))
de a nutellának verhetetlen az íze! :))
bocsánat! nutella , N akart lenni :) Tehát a T.SCO-s márkában az összetevők jobbak, mint a Nutelláéban.
persze:) és most kedvesen és arin segítünk a többieknek :)hol érdemes keresgélni és esetleg mit érdemes megpróbálni---->ezáltal spórolni :)
Azért nem minden ilyen termék közé lehet ám egyenlőségjelet tenni! Próbálgatni kell, keresgélni.
úúúú,köszi :)))) te állandó segítőm :)))
Igen, de nem mindig van így:) Erre vagyok épp kíváncsi, hogy Ti mennyire vettétek észre, hogy nem mindig kell megfizetni a márkát, néha jobb a "noname" kategória is,hogy ugyanazt az ízt kapjad:)
Ropi,perec ugyanaz, ugyanazokkal az összetevőkkel,csak más cégnek csomagolják.
Esküszöm nem tudom, mi az M :(
az a baj, az összetevőket nézve azért az a jellemző, hogy az alacsonyabb ár rosszabb minőséget is takar.
Sziasztok, olvasgatlak benneteket.
Értem, hogy a gyártó ua., de az a kérdésem az összetevők is ugyanazok %-ban. Én a mogyorókrémmel jártam úgy, hogy nézegettem melyiknek mi az összetevője és kiderült, hogy a T.scosban sokkal több a mogyoróvaj és kakaó tartalom, mint a M.-ban Kicsit megdöbbentett,árban pedig ugye ez utóbbi jóval drágább.
kvin cóla coca cóla gyártja,privát cola ,ugyaz mint a kivan csak olcsóbb
Sziasztok! A Pennys, Sparos, Tescos ropik és perecek is ugyanarról a gépről jönnek le...
Aros párizsinak virsliíze van.én azt imádom:) nem tudom melyik pontosan (sertés, vagy baromfi). Ritkán jutok hozzá,csomagolásról (kék-sárga mily meglepő) ismerem meg, meg a párizsi színéről...az a hogy mondjam, szaftos párizsi...tehát kellő nedvességtartama van
További ajánlott fórumok: