Hogy legyet több, mint 1000 Ft-os árkülönbség a termékek közt? (tudásbázis)
igen, jobb nem felháborodni, oda kell figyelni. ilyen világ van. :)
Piacgazdaság van, mindenki annyiért adja, amennyiért talál rá vevőt.
Nem is értem a kérdést...
Sőt!
Olyan is van hogy van egy bolt, és az szerint is más árak vannak, hogy üzletben, vagy épp melyik weblapjáról rendeled. (nagyobb értékü termékeknél ez akár 5~10 ezret is jelenthet)
szabad árverseny van. Mindenki annyiért adja, amennyiért nem szégyelli. És aki megveszi a drágábbat, az így járt. Szét kell nézni.
egyéként úgy lehet drágább bármi, hogy nálunk mindent meg lehet tenni. itt csak a nyerészkedés számít, a profit profit profit. nekünk kell odafigyelni, sokminden sokkal olcsóbb ha külföldről rendeled.
én meg a 100 Ftos boltban vettem német Lenort. :) a müllerben mennyibe került? én 850ért vettem az 1,5 lityóst.
Biztos, hogy van valami ebben a webáruházas logikában, de: Ritter diabetikus csoki Auchanban 470, webáruházban 670 Ft:(
Szóval, még itt is lehet kivétel...
Ha nagyobb dolgot akarunk venni szét kell nézni,mint a piacon,hogy hol adják ugyan azt,csak olcsóbban.Vannak külünbségek ,még az élelmiszerek között is.A diszkontáruház,nem tart fennt annyi alkalmazottat,meg olcsóbb lehet a beszerzési csatornája is.A Tesco kivánni valót hagy maga után.Vigyázni kell szavatosság miatt.
pelenkákban én rendszeresen tapasztalom ezt
de pl. mi vettünk fúrógépet és fűnyírót, gps-t több tízezres különbséggel, alaposan utána kell járni, hol mi mennyibe kerül, főleg drága dolgoknál!
Én is szeretek a Mülletbe, pl. teljes kiörléső liszt, egyéb hozzávalók, de bazi drága, ugyan azt webáruházban fele áron megkapom.
Nekem nincs bajom a Tecsoval, csak a Tesco márkával, mint olyan. És azért nem járok, mert ált. nem kapom azt meg amit kersek...
Akik adnak a minőségi termékekre, azok általába müllerbe járnak. Jóval több ott a német országban gyártott termékek száma. Múltkor Lenor öblítőt vettünk ott, nincs is rajta magyar nyelvű utasítás. És mondanom sem kell, hogy van különbség kelet európában legyártott öblítő,és a nyugti között (illatra)
ismerek olyat aki be nem menne egy tescoba pl, nem tudnak neki olyan akciot mutatni, mert nem birja azt a közeget:D
Másik példa: Elektra kávéfőző, egy bizonyos típus, Olaszországban üzletben 130 ezerrel olcsóbb, mint ugyanaz Magyarországon.
webáruház olcsobba tudja adni mert nem tart fent jól kinéző nagyterületű alkalmazottakkal zsufolt üzlethelységeket, max van egy raktára aztán kész:D
És van így is akinek megéri ott venni?? Ez elképesztő? Hh nem csődöltek még be?
illetve azért tud versenyképesebb árakkal dolgozni.
Hát, ez szerintem nagyon nagy lehúzás... ekkora különbséget nem mostanában láttam.
Egy webáruház azért tud olcsóbban üzemelni, mert ott pl. sokkal kevesebb az alkalmazottak száma, azonkívűl nincs akkora rezsiköltsége, mint egy hipermarketnek. A müller meg amúgy is színvonalasabb market, mint pl. tesco.
Ez teljesen normális. Nem tudom, mi ezen a csodálkoznivaló :)
Én a krémeimet Izraelből hozatom. Szállítási díj nincs és még így is 20%-kal olcsóbbak, mintha itthon venném meg ugyanazt.
Tök normális. Nem tudom, ezen miért vagy kiakadva.
Pl.: a bio, natur márkák, mert mostanában ezeket használom.
Nem hamisítvány. Itt főleg a kozmetikumokra gondolok, most pl egy samponnál fedeztem fel. A Mü**lerben több, mint 1000 Ft nál több. Egy webáruházban, jóval olcsóbb. Webáruházak közt is van különbség, de nem ilyen drasztikus?.
? Milyen termékről van szó?
milyen termékekre gondolsz? Esetleg márkanév miatt???
Hogy legyet több, mint 1000 Ft-os árkülönbség a termékek közt?
További ajánlott fórumok: