Megéri új babakocsit venni? Mert elég nagy az új és használt közötti árkülönbség. (tudásbázis kérdés)
Például a pierre cardint biztos nem venném meg használtan, egy gyereket is alig bir ki..
Valami nevesebbet, személyes megnézés után bátran.
Azokat 2-3 gyerek sem tudja elhasználni, és még a harmadik utánis nagyon szép állapotban lehet tovább adni, ha vigyázva van rájuk, a márkátlan-bocs- babakocsikkal ezt nem tudod megcsinálni
egy olcsóbb babakocsit nem vennék használtam mert hamarabb tönkremehet. egy drága, jó minőségűt inkább.
én újonnan vettem mindkét babakocsim. az első 45-be került, de 1 év után letört a lábrészét tartó fém még mielőtt használtuk is volna.. :(
az új mst 30-ért vettük, de semmi baja.
emellett azonban sok babacuccot megéri használtan venni
Használtat éri meg.
Én 17-ért vettem 7 éve egy Peg Peregot, sokat használtam 2 gyerekkel, testvérfelállóval 6 évig, és még utána használható állapotban adtam tovább.
Nem lett volna értelme újonnan ugyanazt 35.000-ért megvenni.
Egyrészt pénztárca függő, másrészt ízlés dolga, mert valaki rögtön elveti, mivel használt. Akad, aki figyelembe veszik, hogy akar-e kistesót, ha babáról van szó, mivel akkor duplán ki van használva.
Amúgy abszolút megéri, mert ki lehet fogni abszolút új állapotút.
kinek mi a véleménye?
pl pierre cardin használtan fele annyiért van..
További ajánlott fórumok:
- Aki használt már Jané nomad típusú babakocsit hogyan volt megelégedve vele?
- Kismamák milyen oldalakon lehet használt babakocsit találni?
- Nagyobb /1-2 év körüli/ babánál a babakocsihoz tartozó lábzsákot használtok vagy másmilyet?
- Baba bizományit vagy használt babakocsit keresek Tatabányán és környékén megvételre.Merre induljak?
- Milyen tipusú és melyik számú babakocsit használtok?Bevált?
- Hol lehet legjobb áron HASZNÁLT, prémium kategóriás babakocsikat kapni? Főként a klasszikus, mély babakocsik érdekelnének...