Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Spórolgatnék, félretennék fórum

Spórolgatnék, félretennék (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
263. globus (válaszként erre: 259. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 14:06

10.22-én valószínűleg a következő kamat esedékessége lesz, fordulónap.

Én is voltam bent ma, minden kérdésemre kente-vágta a választ, nem mondom, hogy okosabb lettem. Ez egy külön szakma, képzés.

262. tumbo2 (válaszként erre: 259. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 13:09
a fene érti ezeket a dolgokat. a nyugdíjamat postás hozza,mióta megszűnt a takarék.rendbe teszem a kis,szoba,konyhát,fürdőszobát,kb.egymillió ft.a többi,ha elhamvasztanak,a lányoméké.nem sok a nyugdíjam,de jól kijövök belőle.meg hát ott volt a tíz hektár föld,a részvények,amiket eladtam.persze a legtöbb részét a lányomnak adtam.
aug. 6. 12:21
Végre ma a lakosságimra tették a kis kamatomat. Én meg az oldalon beállítottam hogy a kamatot mindig rajkák ki. Annyira kevés, hogy azzal magában úgysem tudnék mit kezdeni. Viszont ha kint van, 3 havonta fedezi a villanyszámlámat és a szemétdíjat. Ez is valami. :)
aug. 5. 17:10
Ügyfélszolgálat segítségével megoldódott a probléma. Az én agyamnak ez már nem egyszerű. De most már automatikusan utalják majd a lakosságimra a kamatot.
259. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 258. - Globus)
aug. 5. 16:03

Nézem a tranzakció részleteit azt, ami mutatja hogy kiküldtem lakosságira a kamatot.

Írja hogy 08.04.-én történt a tranzakció, az értéknap 08.05, és a tranzakció lezárt.

Azán a lap alján megnyitom a bizonylatot, azon meg az áll hogy esedékesség napja 10.22.

Akkor az van hogy 10.22.-én teszik ki a számlámra a pénzt???

258. globus (válaszként erre: 257. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 10:33

Semmi, ez csak egy technikai dolog az oldal működtetői részéről.

Nézd meg 16 óra után a számládat.

257. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 255. - Globus)
aug. 5. 09:22

Köszi. Ha legközelebb belépek, kipróbálom. De mit jelent? Mi az előnye?

A tegnapi kiutalásom még mindig nincs a lakosságimon. kezd izgatni a dolog.

256. tumbo2 (válaszként erre: 234. - Asztanaviszta)
aug. 5. 09:17
nem csak festenek.sok a javítani való,be kell hálózni a falat,vagy mi a búbánat,a repedéseket megcsinálni,ajtót ablakot festeni,miegymás.nem olcsó,az biztos,de a repedések már aggasztottak.le kell kaparni a falat,mert mindig csak ráfestettek.utoljára,tán 20 éve,
255. globus (válaszként erre: 254. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 09:06

Úgy néz ki, mint azok a gombok, amik adott helyen nem használhatók. Feketét megnyomhatod, halványat nem. Ügyesek... nem hinném, hogy a felhasználó befolyásolja.

Hasonlít ahhoz, amíg nem teszed be a pipát a feltételek elfogadásához, nem tudod megnyomni a Tovább gombot. Bár jelen esetben nem erről van szó, csak példaként írtam.

254. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 249. - Globus)
aug. 5. 06:14
Inverzbe hogy kell tenni, és annak mi az előnye? Vagy mit jelent?
253. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 248. - Globus)
aug. 5. 06:12
Nem, a MÁK-nál vettem az értékpapírt. A webkincstárban hozzá lehet adni a saját, vagy bárki számlaszámát, a pénzt meg ki lehet utalni költségmentesen. Én tegnap kiraktam a kamatot, ma lesz rajta a lakosságimon.
252. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 247. - Flóra76)
aug. 5. 06:07

Köszönöm. Ki fogom próbálni. Még nem aktuális, mert júniusban kezdtem.

Nagy öröm volt mikor jött az SMS hogy kamatot adtak. Mégis csak jó hogy nem a lakosságimon álldogál az a kis nehezen összespórolt pénzike. :)

251. Fisica (válaszként erre: 248. - Globus)
aug. 4. 23:20
Csak át kell utalni a számlára a szabad pénzt, nincs összefüggés.
250. Flóra76 (válaszként erre: 249. - Globus)
aug. 4. 20:44
Persze, nehogy megtaláljuk.:)
249. globus (válaszként erre: 247. - Flóra76)
aug. 4. 20:33
Nahát! Ezt a sort eddig észre sem vettem. Talán azért, mert inverzben van, vagy minek hívják, halvány.
248. globus (válaszként erre: 245. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 20:29
Ügyes vagy, a lakosságira tevést még nem próbáltam. Akkor gondolom, te abban a bankban vettél befektetést, amelyikben van a számlád, és átvezethető?
247. Flóra76 (válaszként erre: 245. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 20:26

Nem merül. Én itt találom meg a régieket.

-Történet( nekem mobilon, alul aaz egyik opció)

-Szűrés, rendezés

- itt megjelenik az ettől-eddig opció, mellette egy naptár, itt tudsz az időben visszamenni....aztán alatta kiválasztani, mit keresel.

246. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 244. - Globus)
aug. 4. 20:23
Rövidebbre az utolsó 1 hónapra lehet rákeresni, vagyis alapból azt mutatja. Tehát a legrövidebbet mindig láthatjuk.
245. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 244. - Globus)
aug. 4. 20:22

Akkor ezek szerint ami 90 napnál régebben töretént, az feledésbe merül. Köszi.

Az enyém 3 havonta kiadja a kamatot, nekem rövidebb volt az idő, de megkaptam, sikerült kitenni a lakosságimra. Nem valami könnyen igazodok el az oldalon.

244. globus (válaszként erre: 243. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 20:17
Valószínűleg nincs ilyen funkció. Én rövidebbre sem találtam meg.
243. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 242. - Globus)
aug. 4. 20:13
Jól van akkor nem jól fejeztem ki magam. Azt szeretném tudni, hogy a 90 nappal előbbi pénzmozgásokat ami a számlán volt régebben ha már több éve van befektetés, azt miért nem engedi a rendszer megnézni, vagy csak én nem találom hogy lehet megnézni?
242. globus (válaszként erre: 241. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 20:10

Nem, mert nem értem :)

Azt hittem, az számít tranzakciónak, ha én csinálok valamit, kiveszek, vásárolok, ilyesmi.

Megnéztem a júl.22-én kapottal mit lehet tenni vásárlás vonalon, de online eléggé bonyolultnak tűnik, hebehurgyán nem akartam leokézni semmit. Kénytelen vagyok mindig bemenni, olyankor viszont kapok papírt a tranzakcióról.

241. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 240. - Globus)
aug. 4. 20:03

Ez van nálam is, bár nem emlékszem milyen néven láttam a kapott kamatot, de biztos mint nálad.

Tudnád a kérdésemre is a választ?

240. globus (válaszként erre: 239. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 4. 19:50

Milyen tranzakcióra gondolsz?

Enyém olyan, hogy megvettem, mutatja a következő kifizetési dátumot és összeget. Közben nem történik semmi. A kifizetésről sms érkezik, kapott kamat a számlára "szabad pénz" néven kerül. Ekkor már a következő kifizetést és dátumot mutatja a lekötöttre, és kezdődik elölről.

239. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 238. - Vigyefene)
aug. 4. 18:42

Ez is értelmes válasz volt, de a Magyar Állam Kincstárnál más a szokás.

Bank itt is küld papír alapú kimutatást havonta amennyiben nincs valakinek netbankja. Az államkincstár csak SMS-t küld, ha kamat érkezik a számlára. A webkincstárban pedig úgy látom, max. 90 napra visszamenőleg lehet megnézni a tranzakciókat. Ad lehetőséget letöltésre, le is töltöttem a tranzakciót, viszont megnyitni már nem tudom mert nincs a gépen olyan telepítve amivel meg lehetne nyitni.

aug. 4. 18:08

Nem tudom h nálatok hogy van, de nekem minden hónapban küld a bank kimutatást, minden centről. Megtartom őket, meg tudom nézni évtizedekkel visszamenőleg.

Remélem kapsz értelmesebb választ is.

aug. 4. 18:03

Még egy kérdés, örülnék ha valaki válaszolna:

Ha 90 napon túl is szeretném megnézni a régebbi tranzakciókat, azt hogyan lehet?

aug. 4. 17:10
Jó sokára mégis küldték, de nem 2-t, sokat. :)
aug. 4. 16:47
A webkincstárban belépéshez nem kapok SMS kódot. Már 2x újra küldtem. Ilyenkor mi a teendő?
234. asztanaviszta (válaszként erre: 233. - Tumbo2)
júl. 18. 17:47

Mit és mennyit festenek ennyiért?

Mert ez baromi sok.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook