Spanyolország vagy Szicília szeptemberben. Tapasztalatok? Javaslatok? (beszélgetés)
Mi is Szicíliát tervezzük most Augusztusban, bár Dee hozzászólása megijesztett kicsit!
Azt sem tudom Augusztus vége (Aug.26- Szept.2.)időjárás-ügyileg jó-e még.. még akkor is bőven meleg van ott, ugye?
Szeretjük a szép partokat is, mivel imádunk úszni, fürdeni is, szóval nem csak hajókikötőket szeretnénk látni.. :(
Ha esetleg valaki tudna segíteni, megköszönném!!
Spanyolország!
Már több helyen voltam, gyönyörű, tiszta, vendégszerető. Itt lehet pihenni.
Nekem Szicília nagy csalódás volt!
A látnivaló gyönyörű, de koszos minden. Mindenki betegen jött haza, több embert mentő várt a repülőtéren.
Mi sem úsztuk meg a hányást, hasmenést. :(
Kelet-Spanyolország, ott jártam, nagyon szép, tengerpart hosszú. A spanyolok NAGYON szeretik a magyarokat, tapasztalatok!
Szícilia is szép, ott is keleten voltam, de túl sok a hajókikötő. Dél-Olaszországot is javaslom, össze lehetne kötni Szíciliával egy kis hajóval.
Spanyolország déli részére vagy Szicíliába esetleg Olaszországba utaznánk szeptemberben.
Van valami konkrét javaslatotok? Repülővel mennénk, 2-en a párommal (33-37), mivel a páromnak beteg a lába nem feltétlen a nagy túrázások a cél. Legyen homokos tengerpart, legyen látnivaló, közel a tenger. Pozitív tapasztalatunk van telepített idegenvezetővel, az is jó, ha ilyen személyt tudtok ajánlani. Ha utazási iroda ötletetek van, az is jó! Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!