Sótlan ropit hogyan tudok utólag megsózni? (tudásbázis)
Én is a Sparosat veszem, csak a kék zacskósat.
A budget milyen? Én azt szeretem, ami világosra van sütve és matt a külseje. És persze sok só van rajta.
Én is mellé nyúlok időnként és sótlant veszek, mert ugye van ilyen is. Nem csak ropi, hanem perec is.
Ilyenkor veszek egy sósat és azzal összekeverem. Nem nem lesz sós attól, csak ehető lesz a sóssal.
Világos mint a nap:-)))
Egyébként pedig mindenki úgy fogyasztja, ahogy neki jó.
En a ropin is kakat keresek (olvassa ki mindenki szaja ize szerint), annyit tudok, hogy csomo nincs rajta :D
De amugy nem, en kiralylany vagyok, es jogom van hozza, hogy nekem semmi se legyen jo
Egyszerű eset vagy, látom. :))
Értem, értem... Natúr ropi vagy miszösz.
En mindig ledorzsolom a sot, nagy banatom, hogy nem lehet sotlan ropit kapni :)
Nagyon nem szeretek elelmiszert pazarolni, de talan egy zacsko ropi nem a vilag vege, ha ennyire nem izlik.
A szállítás, pakolás következtében lepereg, leverődik a só, ezért ez elkerülhetetlen.
Utólag esetleg úgy lehet, hogy előmelegített sütőbe (220C) a ropit megspriccelni vízzel, meghinteni sóval és betenni 1-2 percre a sütőbe. TALÁN.
Bolti ropi, nincs rajta só.
Azt szeretném, hogy a sószemek rajta is maradjanak a pálcikákon, mint ahogy eredetileg szokott lenni.
Kivitelezhető valahogy?
További ajánlott fórumok:
- Társasházi kutyatartásnak mik a szabályai? Lehet-e utólag módosítani?
- Egy volt kapcsolat értékelése utólag
- Belső falszigetelés utólag
- Ha október 11-ig kapom a tgyást, akkor előtte mikor kell megigényelni a gyedet? És a tgyást visszamenőleg vagy utólag kapjuk?
- Nem volt a gyermekemnél a bérlete, ezért megbüntette a kalauz, van-e lehetősége utólag bemutatni, hogy kevesebb legyen a büntetés?
- Kell utólag tb-t fizetnem?