Sötét konyhás lakás (beszélgetés)
Amikor építkeztünk ez volt az egyetlen kitétel a konyhába:mosogató elött ablak:))) Hogy tudjak mosogatás közbe kinézni a kertbe a gyerekekre:)
Sajna bem tudtam, olyan társasház volt ahol nem volt kémény.Meg albérlet volt nem terveztem semmit vele.De türelem konyhát terem, építkeztünk és hatalmas konyhám van hatalmas ablakokkal:))
Köszi, akkor létezik ilyen.:))
Kéménybe elvezetett elszívót sem tudsz használni?
Nekem 4 méter magas a lakásom, és teleszkópos porolóval pókhálózok. Simán elérem a mennyezetet vele, pedig alacsony vagyok. Én a Sibrik utcai piacon (Kőbánya, Venyige utcai börtön mellett) vettem, háztartási felszereléseket árulnak már évek óta a főbejárattól balra.
Én laktam, akkora volt mint egy kamra, mivel a kamrából lett kialakítva:)) A főbérlő így nyert plusz egy szobát. De ablak se szellőzés.....amit hétfőn főztem még pénteken is éreztem a konyhába.Nem nagyon tudsz mit kezdeni vele sajnos.
Led világítással nagyon jól megoldható.
Biztos h szörnyű egy sötét konyha , de a pici konyha is sajnos nem a legjobb megoldás , a miénk pici 5-6 m2 közötti kis lik-luk , ha belegondolok , h ezzel az erővel lehetne 3x ekkora is , ezt én szúrtam el hajdanán , mert úgy voltam vele , pénz az ablakba ! a semminél egy pici is jobb , dehát már így marad , nincsen merre terjeszkedni falakon belül .
Ez enyém ultrán elcseszett és sötét, ráadásul szellőztetni sem egyszerű.
Én mindennap főzök, és ennek már 4-5 éve, még élek.
Örülök, hogy van mit főzni a többi részletkérdés :)
Ui: nem én csesztem el, de ha lesz kapacitásom nagy mellénnyel verem szét a fény érdekében. Azért fantáziálok olyan konyháról amiben mosogatás közben bámulhatok kifelé a kertre.Így csak a bojler marad.
Hát..most tényleg..nem is értem, hogy nem jutott eszünkbe. Még én oké, de a főnök! DD
Már tervezgette, hol fogja keresni. DDD
A nagyokosa..
Az ablakok jó helyen vannak, azokat elérem , csak a nappalis konyha több mint 4 méterig fel van magasítva / ezt nagyon szépen mondtam / és gerendás.:)))
Subidubidúúúú:)
Még szerencse,hogy itt vagyok..
Én pl. a létrán nem érzem biztonságban magam így az asztalt cibálom ablakpucoláshoz. :D
Ablakot, hogy pucoltok?:)
Baccus, eszünkbe se jutott a létra! Jaj, de idétlenek vagyunk...köszi!!!:)))))
Van egy magas létránk.....pasi szépen felmászik,és leszedi:)
Ezért utáljuk,de szép,a boltíves plafon a sarkok is,mint valami templomban,ezért meg szeretjük:)
Én először a szagokra gondoltam, hogy az a baj, mert nem tudsz szellőztetni.
Mivel tudsz pókhálózni? Most nekünk is magas a konyha, kerestem már , de nincs elég hosszú, igaz, még csak a parasztboltban és a S. ban néztem.
Valami világítás van? Mert úgy tuti elviselhető.
nekem vak sötét és nem érdekel, át kell menni rajta a fürdőbe, esek-kelek, de oké!!!:)
Persze. Irányfények a gáz és az asztal felett.
Szia!Nekünk olyan a konyhánk sajnos még ablak sincs rajta és csak 2 négyzetméter.több mint 8 éve lakunk itt.én már megszoktam,holott panelban nöttem fel ahol volt a konyhában ablak és nem sötét konyhás volt.söt ott külön étkező is volt szintén ablakkal.
Lakik.
Egy ablak van,az is 5méter magasan,de nem elviselhetetlen,csak fel kell kapcsolni a villanyt..ez a titok:)
És sokszor főzünk.
Nem elviselhetetlen, még nekem sem, pedig nagy fényimádó/vágyó vagyok. Annyi, hogy mindig villanyt kell kapcsolnom bármit is csinálok bent.
Szia! A nővéremék laktak egy kis ideig hasonló konyhával. Nem volt vészes.
Mit jelent a sötét konyha?Egy ablak sincs?
Nekünk van egy ablak,de így is sötét.Minden felső szekrényen van ledvilágítás,az nem eszik sokat és jó a fénye.
További ajánlott fórumok: