Tudnátok-e olyan virágokat, növényeket ajánlani, amelyek egy viszonylag sötét lakásban is tarthatóak? (tudásbázis)
Szerintem nem is a nappal van a baj, mert így jobban kapja... A huzat a ludas... Kerek műanyag "cserépben" van, és felborítja a szél...
De azért köszi a tanácsot!!!
A muskátlit tedd ki késő délután, és legyen kint másnap délelőttig, míg nem lesz erős a nap. Szoktasd fokozatosan a kinti levegőhöz.
Ezt csináld meg egy héten keresztül. Utána maradhat kint egész napra.
A muskátlit tavasztól a fagyokig ki lehet tenni (a régi magyar házaknál a muskátlis ablakokra emlékszel?).
Ha kiviszed a fürdőszobába, és forró vízzel jól meglocsolgatod, percek alatt kinyílik, vagy inkább bomlik. Néha én is a sietős megoldást választom, bár nézegetni is szeretem, ahogy nyíladozik.
Nem tudom a tied miért lett barna..?
Köszönöm a sok jó ötletet,megpróbálom ezeket
beszerezni.Valamelyiket csak sikerül!
A nagyanyám megsütötte... Otthagyta a gázkonvektor mellett fél méterre, pedig évekig ácsingózott utána, mire vettem neki... De jelzem, még mindig él a virág!!! Csak le kellett vágni 2 szálát, azaz két levelét.
Aki nem olvasott utána: ami a földből kiáll "szár", az 1 db levél, az összes kis levélkével rajta.
Assszzzta,hogy ez milyen szep!
Na jo nekem mindenik virag gyonyoru... tele van a lakas.
A virág neve Jerikó Rózsája.
Mikor megveszed, úgy néz ki mint egy száraz gömb.
Amiben semmi élet nincs. Megkeresed a gyökerecskéit, és egy tál vízbe állítod. A gyökerek megszívják magukat vízzel, és a növény életre kel. Kb 2-3 hónapig szép haragoszöld színben pompázik. Érdemes utána kivenni a vízböl, várni újabb 2-3 hónapot, hogy összeszáradjon, és újra vízbe teheted. Erre legalkalmasabb egy laposabb tányér, vagy egy nem túl mély mutatós kaspó.
Keress rá a neten, és nézd meg, talán megtetszik neked is.
Nálam mindig ki van nyílva egy :-)
Hogy ez milyen szep!
Eddig nem lattam ilyent.
Rakok ide egy valamit, remélem Hoxa nem koppint az orromra érte... :S
Rákvirág?Köszönöm.Szerinted hol tudok ilyet
beszerezni?Egyszerű virágüzletben?Megpróbálom és
ha gondom van,majd újra írok
A rakvirag!
Nincs szuksege sok fenyre,de gyonyoru. En imadom!
További ajánlott fórumok:
- Sok embernek főzni, viszonylag olcsón
- A puccos furdőszbák hogyan tarthatóak renben?
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- Elkeserítő, hogy viszonylag fiatalon ennyire rossz a...
- Ha rövid időn belül viszonylag nagy összegre lenne szükség, mik a lehetőségek?