Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sós, vajas pogácsa recept

Sós, vajas pogácsa recept

A Sós, vajas pogácsa hozzávalói:
40 dkg liszt
20 dkg margarin
2 tojássárga

kevés tej
tojás a megkenéshez


A Sós, vajas pogácsa elkészítési módja:
A lisztből, margarinból, tojássárgákból, sóból és tejből rétestészta keménységű tésztát gyúrunk. Ezt hűvös helyen 35-40 percig pihentetjük. Utána 2 cm vastagra kinyújtjuk, tetejét késsel bevagdaljuk, kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tojással megkenjük és sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sós, vajas pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook