Ananászos csirkecomb recept
Az Ananászos csirkecomb hozzávalói:8 db csirkecomb
2 ananászkonzerv
3 dl tejszín
10 dkg margarin
olaj
liszt
só
bors
Az Ananászos csirkecomb elkészítési módja:
A combok bőrét lehúzzuk és kettévágjuk. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászlével és lassú tűzön puhára pároljuk. Ha puha a hús kiszedjük, és a kockára vágott ananászt lábosba tesszük, kicsit főzzük majd beleöntjük a tejszínt és egy kicsit forraljuk. Ezután visszatesszük a combokat.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 21e73f0ba8, 2008. jún. 26. 22:43
Az ananászos csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.