Sós rudak recept
60 perc
A Sós rudak hozzávalói:
35 dkg liszt (lisztérzékenyeknek kukoricaliszt),
25 dkg margarin,
3 mokkáskanál só,
fél (kicsi) doboz tejföl.
A Sós rudak elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk, a tetejüket tojással megkenjük, sajttal, szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk, derelyevágóval hosszú, vékony rudakat vágunk és megsütjük.
Dupla adagot érdemes sütni belőle!
Lisztérzékeny barátnőmnek már megsütöttem kukoricalisztből is, így is nagyon finom lett, csak kicsit nehezebb bánni a tésztával, mivel jobban törik.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Mata Hari, 2009. febr. 2. 12:59
A sós rudak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.