SOS! Összehozható ennyi idő alatt a középfokú német nyelvvizsga? (Euroexam) (beszélgetés)
jav.: nagyon kevés lehet.
MIÉRT nem lehet itt szerkeszteni a saját hozzászólásokat? :)
Hááát, nem akarlak elkeseíretni, de szerintem a 3 hét kevés nagyon kevés lehet!
Azért egy középfokún elég nagy szókincset, nyelvtani anyagot kérnek számon. De próbáld meg, hátha.. és legalább kiderül, hol is tartasz. ;)
Ha jól értem, ez három hét.
Hát, sok sikert!
Sziasztok!
Angolból középfokú nyelvvizsga szintjén vagyok, úgy volt, hogy októberben emelt szintű érettségit teszek (ami ugye egyenértékű egy középfokú nyelvvizsgával), de úgy alakult, hogy ez nem jön össze.
Lényeg a lényeg, hogy ezokból a szeptember 3-i középfokú német nyelvvizsgára kellene mennem, erre pedig a Start Neu, az Unterwegs Neu A és B és az Euroexpress Niveau B2 - NÉMET könyveket ajánlották.
Jelenlegi tudásom az Unterwegs Neu A 3. leckééig tart (összesen 38 lecke van a könyvekben, ez a 25.).
Szerintetek lehetséges lenne felkészülni a szeptember 3-i középfokú német nyelvvizsgára, ha naponta tanulok? (Más dolgom mostmár nincs, CSAK a némettel foglalkoznék)
Ezekből a könyvekből fel lehet készülni egyáltalán?
Előre is köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- TELC középfokú nyelvvizsga
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Fel lehet készülni egy középfokú angol nyelvvizsgára 2, 5 hónap alatt?
- Óvónő képzés levelezőn hol van ami jó is? Kell középfokú nyelvvizsga hozzá? Vagy legyek inkább dajka?
- A középfokú német Euroexam nyelvvizsgára jók ezek a könyvek? Nagyon nehéz a vizsga? Hogy zajlik a szóbeli?