ECL középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Sziasztok!
Van aki júniusban megy ecl német középfokra? :)
Sziasztok!
Tudnátok pár tanácsot adni?
Februárban szeretnék menni ECL Német középfokra.
Levélírás tippeket szeretnék kérni. Milyen könyveket ajánlanátok? A vizsgára felkészítő könyvek megvannak, próbáljam kiegészíteni a kidolgozott szóbeli tételeimet aszerint, hogy kb.milyen szempontokat kell majd a levélben leírni?
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Sziasztok:)
C1-es ECL szóbeli felől érdeklődnék:)
Valakinél élmény/vélemény?
Köszönöm előre is:)
Esztike
Ui:Más aktív csoportot nem találtam!
Szia!
Az angol tételeid megvannak még?
köszönöm :)
Na akkor ügyes vagy, hogy így meg tudod csinálni.
Én meg közbe végzek OKJ-s sulit, meg gyakorlatozom, 2 éve nem tanulok angolt, szóval én emiatt félek nagyon, na meg igen a szóbelitől én is, főleg az idegen emberek zavarnak engem, totál leblokkolok, igaz választottam magamnak partnert, a testvéremet, szóval csak a vizsgabiztosok lesznek idegenek
Egy kalappal neked is!!!
Én kisgyerek meg munka miatt külön csinálom a nyelvvizsgákat. Az írásbeli elsőre sikerült, de szóbelitől nagyon... szóval érted :) Bár ha nem sikerül max. megyek újra...
Én meg Angol középfokból írásbelizni és szóbelizni is :)
Drukkolok Neked, hajrá :)
Sziasztok :)
Van aki most fog majd menni szombaton nyelvvizsgázni?
Sziasztok.
Nyelvvizsgára milyen dokumentumokat kell magunkkal vinni? Lakcímkártya meg ilyesmi oké, kell a csekket is, h igazoljuk h befizettük a vizsgadíjat. És kapunk a vizsga előtt postán egy levelet, azt is magunkal kell vinni ugye? Már nem igazán emélkszem, hogy is volt.. Te talán más nem kell. Azon a postán kapott papíron lesznek a vizsga időpontjai meg az azonosítónk is ugye?
Köszi a segítséget
Sziasztok!
Kétszer voltam már telcen (angolból) és most gondolkodom,hogy megpróbáljam az ECL-t,de kicsit félek tőle,mert annyira nem ismerem.
Az lenne a kérdésem,hogy aki volt már hasonló cipőben,könnyebbnek érezte az ECL-t,mint a telcet?Sajnos múltkor egy pont miatt hasaltam el,a vizsga drága,az önbizalmam pedig lassan a béka fenekén:(
Én angolból megyek...
Nem tudja valaki, mi történik akkor, ha kifizettem a komplex vizsgadíjat, de a szóbelire nem megyek el?
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem volt időm mindent végigolvasni. Tudnátok tapasztalatokat írni a szóbeli illetve a hallott szöveg értése részről? Az írásbelit tavasszal megcsináltam egy másik központnál és most télen szeretném a többi részt is megcsinálni. Néztem az árakat is. Hogy komplex, államilag elismert bizonyítványom legyen az akkreditál nyelvvizsga díját kell befizetnem? Csak mert többen írtátok, hogy 13 200 Ft, de az nem akkreditált. Vagy ez most pontosan hogy is van?
Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok:)
Szeretném nektek elmesélni:)hogy a mai napon valóra vált az álmom:)SIKERES ÍRÁSBELIT TETTEM ECL-BŐL:)
Mindenkinek kitartást kívánok a nyelvtanuláshoz:)
Sosem szabad feladni:)!!!!!!!
Én 2 évre félretettem a sikeres szóbeli után...és nem görcsöltem rajta...:)
Így az ősszel legkésőbb átvehetem a diplomámat:)
Na igen ez az érzés felbecsülhetetlen....és jobb mint a Master Card:)
Örülök,hogy megismertem ezt a fórumot:)és a részese lehetettem e rögös útnak a nyelvvizsga megszerzéséig:)...
Neki állok az angolnak:)de azért mert szeretnék megtanulni és nem a nyelvvizsgáért:)
Mindent jót:)Sok puszi:Esztike05
Sziasztok!
Német B2 írásbeli:)
Az első feladat válaszai:
l j g a c e f m b k
Valakinek egyezés?
Köszi a választ előre is:)
Esztike:)
További ajánlott fórumok:
- TELC középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Fel lehet készülni egy középfokú angol nyelvvizsgára 2, 5 hónap alatt?
- Óvónő képzés levelezőn hol van ami jó is? Kell középfokú nyelvvizsga hozzá? Vagy legyek inkább dajka?
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet felkészülni, egy középfokú nyelvvizsgára?
- Pár hónapos szakács/cukrász tanfolyam után, középfokú német nyelvvizsgával találnék állást Németországban/Ausztriában?