S.O.S Kötőhártyagyulladás múlt héten most meg a fülemm... (beszélgetés)
Szia!
Szerintem az otipax semmit nem ér, nem véletlen kapható recept nélkül. Mindenképp menj fül-orr gégészetre! Jobbulást kívánok!
Szia!
Holnap mindenképpen mutasd meg Fül-Orr-Gégésznek!!! Jobbulást!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, múlt héten begyulladt egy óra alatt a bal szemem, másnap orvos>>kötőhártya gyulladás..
Eltelt egy hét a szemem jól van a bal fülem viszont nagyon rossz, tegnap erre ébredtem, hogy lüktet,fáj. Már éjjel sem tudtam aludni vettem Otipax nevű fülcseppet,a gyógyszertáros azt mondta 3-4napot várjak ha nem javul menjek orvoshoz. Még csak egy nap telt el , de megőrülök annyira fáj már zsibbad az állkapcsom, a vállam fájnak a fogaim. És félek, mert nem tudom hová menjek nem ismerem Győrt hová kell menni semmit nem találtam interneten.:S
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak kötőhártya gyulladása van, de nem engedi, hogy a szemébe cseppentsek! Mit tegyek?
- Mik a kötőhártyagyulladás tünetei? Feltétlen orvosi segítség kell?
- Segítsetek! Heveny kötőhártyagyulladást állapítottmeg az orvos..Nagyon fáj a szemem folyamatosan ömik belőle a könny. A fényt se bírrom
- Mérhetetlen csalódotság van benne. Múlthéten nem...
- Soha nem sportoltam, múlt héten kezdtem el jógázni, 4 napja izomlázam van, mikor múlik el?
- Magas vörösvérsejt süllyedés lehet attól a vérképben, hogy múlt héten beteg volt gyermekem?