Segítsetek! Heveny kötőhártyagyulladást állapítottmeg az orvos..Nagyon fáj a szemem folyamatosan ömik belőle a könny. A fényt se bírrom (tudásbázis)
Hát cseppenteni még nem próbáltam..... Csak átitatott vattával mostuk át.
De mivel az ezüst kolloid belsőleg is használható, sőt....., valószínűleg cseppként is használható.
Érdemes lenne rákeresni a neten, biztos megtalálod a választ :)
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, és a jó kívánságokat. Tegnap este még elmentük ügyeletre, mert annyira szúrt a szemem, hogy nem bírtam. Ott jó alaposan megvizsgáltak és kiderült, hogy sérült a hámréteg a szememnél azért szúr a szemem. Ma egy picit jobban vagyok.
TobraDex krémet és OftaQuix szemcseppet kaptam. Óránként kell csepegtetni.
Vegyél Ezüstkolloidot! Általában gyógynövényboltokban lehet kapni, csak arra figyelj hogy jó minőségűt vegyél. Én elég régóta a Dr. Juice ezüskolloidját használom. Nekünk már kötőhártyagyulladása is bevált, 2 nap alatt elmúlt.
Ha nem ismered a kolloidokat, akkor érdemes utána olvasgatnod, keress rá a neten! Természetes antibiotikum.
Jobbulást!!! :)
Tudom,kis kamillás párát bírt csak a szemem,és a meleg jól esett neki.Hozzáérni sem bírtam igazán,ezért nem tudtam rátenni még a krumplit se,mint házi praktikát.
Nem bírtam nézni a monitort,mert ömlött a könnyem.Milyen krémet kaptál?Én Tetrániumot,és még ez is majd kimarta a szemem,olyan erősnek éreztem.
Ott helyben készített,narancs-pirosas színű szemcseppeket kaptam,mindkét szemembe más-más összetevővel.
Remélem azért megfelelő szereket írt fel a morcos doki...mert ez nem játék,vakságot is okozhat.
Most déután voltam dokinál,sajnos a kerületi sztk-ban nem volt rendelés ahova mentem elég bunkó volt a doki
Már cseppentettem a szemembeés mindjárt rakom a krémet.
Te, hogy tudtál elaludni? Nekem ez a fő baj, ha becsukom nagyon fájmintha késsel szurkálnák.
Szia!
Remélem minél hamarabb elmúlik,jobbulást kívánok!
Forró kamillafőzetbe márts bele egy kis vatta vagy géz darabot,azzal nyugtasd a szemedet,persze csukott szemmel.Ha mindkét szemed fáj,külön-külön vattát használj!Mindig moss kezet utána.És nagyon vigyázz,mert vakságot is okozhat,ha nem kezelik rendesen és komolyabb baj lesz belőle!
Gyógyulj meg,Szép estét kívánok!
Ne haragudj,de ha megállapította egy orvos mindezt,akkor adnia is kellett rá valamit,nem?
Nekem is adtak,és elmúlt,igaz időbe telt.
Én szemklinikára mentem el vele.
Tud valaki valami házi parktikát, hogy fogok tudni elaludni? Illetve, hogy ne fájjon annyira.
Bocsi a helyesírási hibákért
További ajánlott fórumok:
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- A családban úton van egy baba, akiről az 5. hónapban állapították meg, hogy vízfejű
- Nővérem kislánya 2 éves múlt és most állapították meg hogy a jobb veséjén tágulat van. Mire számíthat most a szülő?
- Testvéremnél skizofréniát állapítottak meg, kapott rá gyógyszert, de nem akarja szedni, hogy értessem meg vele, hogy ezt neki szednie kell?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Kislányomnak kötőhártya gyulladása van, de nem engedi, hogy a szemébe cseppentsek! Mit tegyek?