Sok év után tanítani szeretnék... (beszélgetés)
Bocsánat, hogy későn és kívülről szólok.
Ahol végeztél, ott talán még van valaki a tanszéken, akit ismersz. Talán vele is felvehetnéd a kapcsolatot.
Ha minden igaz, még maradt a talonban ingyenes féléved, hátha felvehetnél pár felfrissítendő tárgyat levelezőként vagy más módon.
Nagy a pedagógus hiány. 12 év nem nagy idő, gyorsan belejössz, amennyiben nem csak a gyerekeket, hanem a tanítást is szereted. Szeptemberig még van időd ráhangolódni, felkészülni, munkahelyet keresni.
Sok sikert.
Üdvözlök Mindenkit!
Ezt a fórumot azért indítottam, mert véleményeket szeretnék kérni legfőképp a pedagógus hivatást végző "kollégáktól".
Egy ideje motoszkál bennem a gondolat, hogy szívesen tanítanék.
12 éve diplomáztam, de az élet úgy hozta, hogy nem kezdtem el a pedagógusi pályát folytatni, hanem más munkát vállaltam...
Időközben született két gyermekem, akik jelenleg óvodás korúak.
Gyakorló pedagógusok véleményére lennék kíváncsi... el lehet kezdeni a pályát így, hogy szinte nulláról? Azóta nagyon sok minden változott...
A gyerekek iránti rajongásom nem csillapodott, sőt amióta anya lettem csak nőtt, de ez még kevés, hogy eut az ember jól csinálja...
További ajánlott fórumok:
- A tapasztalatlan férfiakat tanítani kell?
- Tudod tanítani a gyermekedet otthoni munkára vagy az élet fogja....?
- Szerintetek hány évesen érdemes korizni tanítani a gyerekeket?
- "Kell" ill. szabad rajzolni tanítani 4 éves gyereket?
- Hogyan kell meg tanítani a kutyának, hogyhozza vissza a labdát, botot?
- Kisfiam ballag az oviból és szeretnék tanítani vele egy verset, ami az ovónőknek és a dadának szólna.Tudna valaki segíteni?