Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Snidlinges túrókrémmel töltött pogácsa recept

Snidlinges túrókrémmel töltött pogácsa recept

Elkészítési idő 20 perc

Kalória 81/db

A Snidlinges túrókrémmel töltött pogácsa hozzávalói:
20-30 darabhoz:
1 csomag leveles tészta
25 dkg túró
1 egész tojás + a kenéshez
ízlés szerint friss vagy szárított snidling

bors


A Snidlinges túrókrémmel töltött pogácsa elkészítési módja:
A felengedett leveles tésztát lisztezett deszkán 2 mm vékonyra nyújtjuk. A túrót, a tojást és a snidlinget egy tálban simára keverjük. A kinyújtott tésztát megfelezzük, és az egyik felére kis halmokban úgy rakjuk a tölteléket, hogy a másik tésztával beborítva kis pogácsákat tudjunk szaggatni belőle. A töltelékek közti részt megkenjük tojással, befedjük a másik tésztával, és a kezünk élével lenyomkodjuk a köztes részt. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk úgy, hogy a töltelék középre kerüljön. A tetejüket is megkenjük tojással, megszórjuk szezámmaggal, és 190 C fokos sütőben pirosra sütjük.

Könnyű elkszíteni, kezdő háziasszonyok is bátran hozzáfoghatnak.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A snidlinges túrókrémmel töltött pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook