Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok! Motelt keresek sminktetoválás tanfolyamra, oktató felügyelet mellett, szalas szemöldökre
mu.erika36@gmail.com
Köszi
Sziasztok.
MkModelletk keresek sminktetoválás tanfolyamra szalas szemöldöktetoválásra
Köszi
Sziasztok.
Motelt keresek sminktetoválás tanfolyamra, oktató felügyelet mellett, szalas szemöldökre
Köszi
Szia Rancsu92!
Én nem ismerem őket, de tudom ajánlani az én sminktetoválómat Murguly Erikát már lassan 12 éve hozzá járok 4 évente átültetem, hogy mindig szép legyen, szemöldököt és szemhéjamat csináltamat, minimálisan éreztem a fájdalmat, jó lett a végeredmény, nagyon szeretem
Sziasztok!
Valakinek tapasztalata vagy szemoldoke lenne Bartus Martitol vagy Takacs Doratol?
Mindketto holgy Budapesti!
Koszonom
Nekem most csinaltak a szemoldokom fájni fáj de kibirhato
Szerintem mindenkinek mas a fajdalomkuszobe 😜😜biztos ki fogod birni,de nem kellemes
Sziasztok!!!
Nagyon szeretnék én is smink tetoválást,de megmondom Őszintén félek,hogy fájni fog és nem birom ki.Van erröl tapasztalatotok esetleg?
Szia
Igen hozzá mindenképp elmegyek konzira 😘😘mar van idopontom,de nem nagyon szeret foglaljozni regi tetoválassal 😞😞ha akarom nezd meg a naplomba milyen most
Ha Pesten szeretnéd, egy konzultációt megérne Márti.
Most nem tudom mennyit kell hozzá várni, régebben sokat.
A kolléganője is szépen dolgozik.
Sziasztok lányok csajok
Van egy 14 éves szemöldök tetkom
Azt szeretném újra csináltatni,de még nem találtam meg a megfelelo szakembert
Alinea van regi tetkoja es újra csináltatta attol szivesen fogadnek minden tapasztalatot koszonom
Szia!
Lukács Kata gyönyörű, természetes hatású tetoválásokat csinál. Szálasban és soft powderben is nagyon ügyes. Ő csinálta a szemöldökömet és a szemhéjamat is, bátran ajánlom.
Sziasztok elrontot szenoldokim szeretnem tetovaltatni ujra. Tnekem anno kozmetikai volt es teljes satir de tul vastag es tul font van
Hol es mikentbtudom ezt korrigaltatni?otletek?velemenyek?koszonom elore is
Kep az oldalamon
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?