Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim? (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat! A helyzet az hogy én is kozmetikus vagyok és ahol tanuló voltam oda jár 13 éve tetoválni ez a csaj vidékről, szóval láttam pár munkáját, ráadásul Amerikába is jár ki, annyira tud állítólag... Tényleg szépen dolgozik, de az enyémet nagyon elszúrta. Na ezért nem kaptam számlát, de nem akarom annyiban hagyni.
Persze a mesterem próbál segíteni, csak még várjuk a következő találkozást, még nem is látta azóta a munkáját. Szóval csak egy szolíd kontúrt szerettem volna, ő pedig jól megnagyította szám, ráadásul a satír kikopott így dupla kontúrom lett lényegében.
De igen tudsz tenni.
Tanú is elég rá,hogy ott voltál,nem kell hozzá számla.pl a férjed vitt el,vagy a barátnőd elkisért,és látta bementél.
Elmész a fogyasztóvédelemhez,ÁNTSZ-hez és elmeséled a történetet.
De ha a kedves kozmetikusnak elmondod mész a hivatalos szervekhez,hidd el elismeri a hibát,sőt nagyon berezel,nem hiányozna neki egy globális átfogó vizsgálat.
Tudsz korrigáltatni,testszínű tetoválással lehet átmenni a korrigálandó részen,és alább tetoválni a kontúrt.
A számlaadási kötelezettség miatt tehetnél lépéseket,kérdezd meg a fogyasztóvédelmet,vagy az apehnak jelentsd be,aztán kicsit ellenőrzik :)
Nem igazán tudsz tenni semmit.
Nekem is elrontották,de nagyon,nekem elfertőzték és heggel gyógyult a szám,és a tetoválás is sz@r lett,akkor beszéltem egy ügyvéddel h mit lehetne tenni,de nem biztatott semmivel,a tetováló nő meg mosta kezeit h nem az ő hibája...
Szerintem, még egy próbát megér!!
Ahol csináltattad, csak van egy vezető: ő biztosan nem szeretné, ha híre menne,hogy elégedetlenek az ügyfelek...
A fal felé.
Bocs.
Semmit nem tudsz tenni, max hisztizel a szalonba. Ennyi.
Jó pár év, és elhalványodik. :(
Én, biztosan bemennék és jó hangosan (ha ez egy szalonban van) jó kis negatív kritikát csinálnék neki! Az meg még egy rossz pont neki, hogy nem adott számlát!
Fenyegesd meg a hatóságokkal!! Ez hatni szokott!
Egy kérdésem van csak: egy "elrontott" szájkontúrt hogyan lehet korrigálni, lehet egyáltalán?!
Én szorítok neked!!
semmit.
Ha lenne számlád akkor tudnál bármit is tenni.
Sziasztok!
2 hónapja nagyon durván elrontották a szájkontúrom, az illető hölgy vidékről érkezett ez egyi itteni kozmetikába, sajnos nem adott számlát. állítólag profi (ugye ne bízzuk a véletlenre), de a szám kontúrja 2mm-rel(!!!) feljebb van mint kellene. Ő nem ismeri el a hibát. Mit tehet ilyenkor az ember? Hová forduljak?
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Valamit nagyon elrontottam
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Akiknek elrontották a sminktetoválást, vagy késöbb narancssárga, kék lett.
- Kb. mennyiért hozzák rendbe az elrontott sminktetoválásomat?