Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Más ember kapcsolatában is ekkora veszekedést tud okozni a pénz? fórum

Más ember kapcsolatában is ekkora veszekedést tud okozni a pénz? (beszélgetés)

1 2
51. zolo
ma 10:28
Szerintem addig szakitsatok meg nem késő. Meg nincs közös gyerek. Már az is kérdés ilyen életmód mellett fű,pia cigi meg minden jó. Mennyire lesz egészséges a gyerek. O is az anyja természetet örökli, akkor az egy főnyeremény lesz neked. Lesz közös ház a te fizetesedbol. Valamikor meg majd a felét viszi a feleséged. Most meg nem késő, ha boldog akarsz lenni.
50. Görögtánc (válaszként erre: 47. - Asztanaviszta)
ma 01:28
Jogos de akkor sem tudom. Mi jelenleg (remélem már nem sokáig) egy fizetésből élünk ketten és így pont elég, pedig szórakozásra is költünk, normálisan eszünk, hitelt is fizetünk, autó is van. Ha lenne mellé egy második bevétel simán raknánk félre, amíg volt addig is raktunk, pedig nem kerestünk az átlag felett. Azt’ van olyan ember, akinek milliók is elfolynak a keze között ha annyit kap. Kompenzálnak a költéssel. 😄
49. Görögtánc (válaszként erre: 43. - PöttyösPanka)
ma 01:19
Még úgy is durva összeg, főleg ha elosztják a lakhatásra és evésre szánt pénzt. 🙀 Minden kifizetése után is maradnia kéne abból bőven.
48. asztanaviszta (válaszként erre: 20. - Fincsi5)
tegnap 17:48
Azért, ha ezt belátod, akkor van remény a változtatásra.
47. asztanaviszta (válaszként erre: 41. - Görögtánc)
tegnap 17:47
Ezeken felül azért lakik, eszik, rezsit fizet, közlekedik is. Azért az sem kis tétel.
46. asztanaviszta (válaszként erre: 38. - Liliom10)
tegnap 17:46

Persze, hogy nem kell pocsékolni.

De akkor mindenki beleadja ami a közösbe kell és a többivel saját maga rendelkezik.

45. PöttyösPanka (válaszként erre: 44. - Globus)
tegnap 10:03
Wao. Mellettem is lakhatna egy ilyen nő. Aki az én méretemmel rendelkezik, ha lehet.
44. globus (válaszként erre: 43. - PöttyösPanka)
tegnap 09:05
Tavasszal 2 zsák ruha megy a kukába. Pontosabban melléje teszik, általában elviszi valaki. Barátnőmék így csinálják, 4 nő van a családban. 2-3 alkalommal mossák, és már nem tetszik, vesznek újat.
43. PöttyösPanka (válaszként erre: 41. - Görögtánc)
tegnap 08:52
Ebből azért lejön a lakbér, rezsi és kaja. De én még úgy is rettentően soknak tartom a semmire elkölteni. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyibe kerül a fű. De ezt igen, hogy ha minden egyes hónapban veszek magamnak pár ruhát, akkor év végére nem férek be a lakásba tőlük. Nem tudom, ezt hogyan csinálják a boltkórosok.
42. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:29

Tisztelettel kérdezem, este békével bújnak egymás mellé az ágyba? soha nincs düh, ami rossz tanácsadó?

ha tényszerű a fórumnyitó akkor előbb-utóbb kenyértörés lesz a vége...jó az?

41. Görögtánc (válaszként erre: 33. - Birebora)
tegnapelőtt 22:26
Még akkor se nagyon jön ki a matek. Fűből, cigiből piából embertelen mennyiség kéne hogy 550-et elköltsön csak ezekre. Uhhh.
40. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:23
Felnőtt ember megnevelni nem fogod tudni. Ha neked más terveid vannak keress olyat, akivel meg tudod valósítani. Amíg maga élt hogy volt? Mindig eltartotta valaki és szórta a pénzt?
39. fincsi5 (válaszként erre: 37. - Asztanaviszta)
tegnapelőtt 18:51
Jó kérdés. Gondolom, első 1-2 hónapban elverem a nyugdíja, aztán észhez térek. Már foglalkoztat, mennyi a gáz, stb. számla, eddig ezt sem tudtam.
38. liliom10 (válaszként erre: 36. - Asztanaviszta)
tegnapelőtt 14:24

Külön kassza esetén sem kell elpocsékolni a pénzt.

Valahol olvastam, hogy akármennyi a fizetésed,legalább a 10 %- át minden hónapban tedd félre !

37. asztanaviszta (válaszként erre: 20. - Fincsi5)
tegnapelőtt 14:22
Mi lesz veled, ha a férjed nem lesz?
36. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:18

Lépj, ameddig nem késő.

Nem közös az utatok.

És ez nem a külön kassza miatt van.

Remekül működnek házasságok hosszú ideig külön kasszával.

tegnapelőtt 13:33
Amennyiben valamilyen művészeti ággal foglalkozol lehet inspiráló egy ilyen kapcsolat, születhetnek belőle jelentős alkotások. Ld. Madách Az ember tragédiája.
tegnapelőtt 12:53
Nálunk nem okoz gondot. Én osztom be:)
33. birebora (válaszként erre: 30. - Globus)
tegnapelőtt 12:52
Főleg a "semmire". Pia, fű, stb.
32. globus (válaszként erre: 31. - Srcrss)
tegnapelőtt 12:08
Igen.
31. srcrss (válaszként erre: 30. - Globus)
tegnapelőtt 12:05
De ő a barátnő, nem? Én a kolléganőre értettem.
30. globus (válaszként erre: 27. - Srcrss)
tegnapelőtt 11:51
Azért jelen esetben 550 ezret 1 főnek eltapsolni nem piskóta...
29. ildi992 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:48
Gonosz leszek bocsi! Pénzautómatábak néz.
tegnapelőtt 11:45
Ha nem egyformán hondolkoztok a pénzről az szerintem nem igazán jó. Különbözőek vagyunk ilyen téren is, de ha nem egyforma a gondolkodás az igen nagy feszültséget tud okozni.
27. srcrss (válaszként erre: 22. - Semleges)
tegnapelőtt 10:45
Én nem hibáztatom. Szomorú, hogy ennyit sem engedhet meg magának. Kevés a pénz.
26. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:13
Nem illetek össze.
25. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 04:35
Bajos dolog ez így; borítékolom, hogy a te türelmed fog elfogyni előbb.
24. Egnisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 02:39

Ez később sem fog javulni, sőt rosszabb lesz.

Főként pénzügyi problémák miatt váltam el a férjemtől 20 év házasság és 2 gyerek után. Hiába a kérés, a könyörgés évekig, csak költötte a pénzt. Aztán később már hitelre. Hiába keres nagyon sokat, ha még többet költ. Elkeserítő volt ezt végignézni. Most olyan párom van, akivel nagyon hasonló az értékrendünk, abban is, hogy mire költsünk, spóroljunk, nyaraljunk. Mennyivel könnyebb így az élet!

Ezt spórold meg magadnak, keress inkább egy pénzügyekben is hozzád illő társat.

23. jath77
tegnapelőtt 01:32
Mediátor, párkapcsolati tanácsadó/pszichológus, párterápia - ebbe az irányba lenne érdemes tenni egy próbálkozást, ha nem akarod csak úgy megszüntetni a kapcsolatot, hanem esélyt akarsz adni a változásnak, vagy legalábbis a szembenézést a problémákkal. Sokat tud segíteni egy kívülálló szakember, aki előtt a pár tagjai objektíven tudják vázolni a saját problémáikat, értékrendbeli felfogásukat, és ez a szakember közvetítésével a másik fél számára is érthetőbbé válik. Ha ezek után sincs közeledés az álláspontokban, nincs szándék a változtatásra, az egyértelmű jele annak, hogy a kapcsolati konfliktus nehezen megoldható és talán érdemesebb lezárni a kapcsolatot. De legalább lelkifurdalás nélkül megtehető így, hogy mindent megpróbáltak ezen a téren.
22. semleges (válaszként erre: 20. - Fincsi5)
nov. 9. 23:09
Ez egy Isten csapása. Volt ilyen kolléganőm. Fizu után minden volt. Téliszalámi, a legdrágább sajtok, cola, drága gyümölcslevek, új cipő, új ruha, stb. Aztán hónap közepétől "nem volt éhes" semmit nem evett csak nézte a többit. Rossz volt nézni.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook