A ti párotok eljár egyedül szórakozni? (beszélgetés)
Osztályzalikra van 2, aki soha nem jött egyikre se. Egy másik is csak 1 re jött. 1980 fejeztük ba az általánost. Kb 5 évente van... Indok, " csak akkor jönnek, ha a férjük is ott lehet...
El szoktam menni, a tesomnál alszok, ilyenkor. Tudja férjem, a buszjárat nem valami jóó. Haza érek amikor...
Nem probléma.
Nem engedik? Van baj a kolléganőiddel, nem is kicsi. A férjeik amúgy ezt hogy élik meg?
Férjem is eljár a haverjaival és én is a barátnőimmel (mi nem sörözünk). Sőt, nálunk az is előfordul, ha olyan koncertre megyünk a csajokkal, ami messzebb van, aznap haza sem jövünk, csak másnap.
Nyilván megbeszéljük ha valaki megy valahova, de hogy ehhez engedélyt kelljen kérni a másiktól, na az erős lenne.
Nem.
A seggemben van 24/24 -ben.
Régebben elment motoros talikra ,barátokkal kocsmázni stb..
Manapság csak velem.
Soha nem voltam féltékeny.
A külföldi életünket a férjem alapozta meg ,majd mentem én is utána.Fél évig nem láttuk egymást.
Meg sem fordult a fejünkben,hogy ne bíznánk a másikba.
Nem. Nem az a fajta.
Én néha össze fogok a csajokkal, és hol az egyikünknél hol a masiknàl össze jövünk. Sütünk, főzünk beszélgetünk. Még soha nem volt gond belőle.
Igen. És én is.
Én gyakrabban, mert ő elfoglalt.
Szerintem belefér. Enyém eljár.
Akinek ez fontos és így ereszti ki a gőzt annak csak ártasz ha nem engeded sehova. Lesz egy mogorva, ideges férjed, aki unja az életét otthon.
Nem jár , pedig nem tiltom.
Amúgy mivel külföldön dolgozik, így a hónap 3/4ében egyedül jár kel. 🙃
Nincs megtiltva semmi, de az enyém nem szereti a kötelező céges bulikat. Ha muszáj, elmegy, de inni nem iszik, mert nem tudna hazajönni kocsival.
Én is csak akkor megyek, ha nagyon muszáj, nem szeretem.
Mi általában együtt töltjük a szabadidőnket (ami kevés van), mert hasonló az érdeklődésünk. (És egyikünké sem az ivás-bulizás.)
További ajánlott fórumok:
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Elmennél egyedül discoba szórakozni nő/lány létedre?
- Jártok külön szórakozni a párotokkal?
- Ha párotokkal beszélni akar az orvos, mert rossz híre van, Ti mellette lennétek akkor is, ha egyedül akarja meghallgatni?
- Veszprémiek! Szeretnék eljárni kondizni, de egyedül nem indulok el. Ki tart velem?