Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A ti párotok eljár egyedül szórakozni? fórum

A ti párotok eljár egyedül szórakozni? (beszélgetés)

1 2
48. zolo
tegnap 10:53
Szerintem a bizalom az alapja minden kapcsolatnak. Ez jó poén munkatarsakkal nem mehet csapatait programra. Dolgozni elmélet egyedül. Ez még senkiben nem merült fel. Az is igaz aki félre akár lepni az bárhol megtudja ezt tenni.
47. libikóka (válaszként erre: 46. - Tien)
tegnapelőtt 17:09
🤭
46. tien (válaszként erre: 45. - Libikóka)
tegnapelőtt 17:04
😁
tegnapelőtt 16:07
Nem ,,nemengedem,,itt aztán nincs ideodakószálás:D
44. Myra
tegnapelőtt 15:01
Ez természetes.
43. tien
tegnapelőtt 14:58

Nem.

A seggemben van 24/24 -ben.

Régebben elment motoros talikra ,barátokkal kocsmázni stb..

Manapság csak velem.

Soha nem voltam féltékeny.

A külföldi életünket a férjem alapozta meg ,majd mentem én is utána.Fél évig nem láttuk egymást.

Meg sem fordult a fejünkben,hogy ne bíznánk a másikba.

42. gigi>
tegnapelőtt 14:05

Nem. Nem az a fajta.

Én néha össze fogok a csajokkal, és hol az egyikünknél hol a masiknàl össze jövünk. Sütünk, főzünk beszélgetünk. Még soha nem volt gond belőle.

tegnapelőtt 10:37
Kellenek a külön programok is. Van ahova nem is akarok menni.
40. jennyvagyok (válaszként erre: 1. - Kittike1990)
tegnapelőtt 09:06
Simán belefér.
tegnapelőtt 09:04

Igen. És én is.

Én gyakrabban, mert ő elfoglalt.

tegnapelőtt 08:49
Igen.
tegnapelőtt 08:37
nem
tegnapelőtt 05:31
Nem
35. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Kittike1990)
nov. 10. 22:29

Szerintem belefér. Enyém eljár.

Akinek ez fontos és így ereszti ki a gőzt annak csak ártasz ha nem engeded sehova. Lesz egy mogorva, ideges férjed, aki unja az életét otthon.

nov. 10. 21:53

Nem jár , pedig nem tiltom.

Amúgy mivel külföldön dolgozik, így a hónap 3/4ében egyedül jár kel. 🙃

nov. 10. 16:52
Termeszetes... hisz nem a tulajdonom, hanem a pärom...
32. srcrss (válaszként erre: 13. - Michelle.r)
nov. 10. 10:33
Ismerek ilyen párt. :D Ha nekik megfelel...
31. Borian (válaszként erre: 1. - Kittike1990)
nov. 10. 10:31

Nincs megtiltva semmi, de az enyém nem szereti a kötelező céges bulikat. Ha muszáj, elmegy, de inni nem iszik, mert nem tudna hazajönni kocsival.

Én is csak akkor megyek, ha nagyon muszáj, nem szeretem.

Mi általában együtt töltjük a szabadidőnket (ami kevés van), mert hasonló az érdeklődésünk. (És egyikünké sem az ivás-bulizás.)

30. srcrss (válaszként erre: 1. - Kittike1990)
nov. 10. 10:29
Egy egészséges kapcsolatba bele kell, hogy férjen a különprogram. Szerintem te csinálod jól.
29. globus
nov. 10. 09:43
Néha elmegy barátokkal, munkatársakkal vacsorázni, ha ünnepelnek valamit.
nov. 10. 09:39
Simán! Sőt, én veszem neki a koncertjegyeket, foglalom le az utazását, ahova én épp nem akarok menni. Barátokkal megy fürdőbe. 42 éve együtt.
27. jajjj
nov. 10. 08:05
Szerintem, ha azon múlik valakinek a hűsége, hogy elmegy-e egyedül valahova, vagy sem, akkor már rég mindegy. Ha annyira nem bíznék valakiben, hogy hűséges marad hozzám részegen is, akkor hogy az ördögben vállalnék közös gyerekeket vele, laknék együtt vele? Mindig megbeszéljük, ha valaki menne valahova (ld. 3 gyerek), de soha nem engedélyt kérünk a másiktól.
26. töprengő (válaszként erre: 24. - Brandy85)
nov. 10. 08:03

Munkahelyen nem árt ha beolvadunk a többiekhez... Ami olyan buli ami nekem tetszik, és úgy gondolom, kevésbé túrnak ki, közösítenek, elmegyek... ( munkahelyi szervezés ) És elmehet.

Mert csak. Ne csak akkor legyek jó a munkahelyemen, ha dolgozni kell...

Sok éve volt egy lehetőségem, és nem hagytam ki. Sport nap, céges. Cég telephelyéről indult a busz, oda ért vissza. Rendes munkanapnak számított.

Ez a lehetőség, reggel munkába álláskor derült ki. Visszamondta valaki a nagyon utolsó pillanatba. Elfogadtam azonnal, megyek helyette. Férjemnek mondtam, mehetnék pénteken a sportnapra. Ide majdnem tuti, SEMMIKÉPP nem tudnék menni... Kincsem lovas színház...

Még nagyon kezdő volt a kapcsolatunk, Balcsi mellett volt egy olyan lehetősége, igazából kötelező volt elmennie oda. munkagép bemutató volt... Elment. És nem lopta el tőlem semmilyen csajszi.

Akik ennyire nem engedik el a párjukat, azok, már rég félre kacsintanak, FLÖRTÖLNEK.

nov. 10. 06:26
nem
24. brandy85 (válaszként erre: 16. - Ancsika81)
nov. 10. 06:07
Pontosan. Az én férjem tegnap volt cégesen pl. bár bulizni nem jár el,de egy céges könyörgöm... Teljesen igazad van! (20 év 3 gyerek)
nov. 10. 02:04

Bevallok valamit, nem vallomásban. Ha egy adott ex-nővel talàlkozik, egy vascsővel szeretném agyonverni.

Mert hasonló.

22. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Kittike1990)
nov. 10. 01:55

"Elengedni?"

Gyerek? Tini? Mert azokat kell "elengedni". És én is kisétàltam az ajtón, ha nem tetszett az itélet làzadó koromban.

Ha egy pasinak nincs más társasága, csak én, az nálam felejtős.

Céges rendezvenyt lemond...

Nézzük a lemondó szempontjából!

21. jath77
nov. 10. 01:46

Ezek a kolléganők nagyon korlátoltak lehetnek, sajnálom a férjeiket is azokban a házasságokban...

A szabadság a normális, kölcsönös bizalommal és az önrendelkezés lehetőségével, milyen baromság már ez, hogy engedélyt kellene kérni a külön töltött én-időre és pihenésre.

16 éve élek együtt a férjemmel, de egyikünk sem lenne benne már egy olyan kapcsolatban, amit ilyen szintű korlátozás és bizalmatlanság jellemezne, abszolút méltatlan ez, mindkét félre nézve.

Az teljesen érthető, ha egy alkoholizmussal nehezített gyerekkor után érzékeny pont a partner alkoholfogyasztása, de úgy tűnik, nálatok ez abszolút rendben van és nincs ok aggodalomra. Ne engedd, hogy elbizonytalanítsanak az értékrendedben és a párkapcsolati felfogásodban nálad sokkal korlátoltabb emberek, kitartás, hajrá:)

nov. 10. 00:13
Nem ,de ha akarna mehetne!!
nov. 9. 21:12
Persze. Ő is elmegy , és én is elmegyek a barátnőmmel. Néha kell az ilyen.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook