Farpofa fájdalma (beszélgetés)
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Miss Sárika)
tegnapelőtt 17:05
Köszi
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnapelőtt 17:04
Nem cipőben ülök a gép előtt itthon. :)))
12. Miss Sárika (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:51
Ó, akkor az semmiség, előfordul.
A hidegebb időjárás különben is kedvez az izületi fájdalmak, fül, fog, derék, és egyéb gyulladásoknak. Hideg időben az izületek és a körülöttük található szalagok és izmok bemerevednek és könnyen görcsössé válnak, mivel hideg hatására csökken a vérkeringés a testben.
11. globus
tegnapelőtt 09:14
Hogy érted a sarkadon ülést? Felrakod a cipős lábad a székre?
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Hansika)
tegnapelőtt 08:34
Eddig nekem se. De elmúlt mára.
9. Hansika (válaszként erre: 8. - Enissa)
nov. 10. 20:54
Mondtäk is a szüleink, az a különbseg köztünk, hogy Te nem sikerültel olyan szepre es okosra mint en...
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Hansika)
nov. 10. 20:39
Fijjam, megint kijött a közös genetika. :D
7. Hansika (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 20:17
En egesz eletemben a jobb läbam sarkän ültem mindig, mert mindig magam alä huztam.
semmi gondom soha nem volt belöle
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Miss Sárika)
nov. 10. 19:43
Igen, köszi. Órákig így ültem rajta a napokban sajna. Nem egyfolytában fáj, csak néha belenyilal, nincs se dudor se lila folt, lehet bekenem fájdalomcsillapítóval.
5. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 19:34
Nem a pofád, hanem az elvégzett munka alapján ítélnek meg.
Nhs-nel nulla.
4. Miss Sárika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 18:29
Sokminden okozhatja. Nyáktömlő ízületi hártyája begyullad, izületi gyulladás, sima rándulás, porckorongsérv. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Ha nem múlik a fájdalom, vizsgáltasd ki.
3. funnygirl (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 18:26
Gyerekkorom óta így ülök, és nekem nem nyilal, pedig így eszek, gepezek 😅 Az valami más. Hacsak nem huzamosabb ideig ultel ebben a helyzetben.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 10. 17:55
Lehet.
nov. 10. 17:50
Pár napja a jobb farpofám csontja nyilallgat, nyomásra eléggé fáj. Ez lehet attól, hogy a sarkamon ülök széken, mikor számítógépezek? Eddig nem igazán volt emiatt gond, de kezd zavarni.
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Mit lehet tenni, hogy az izületi fájdalmak csökkenjenek?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?