Long Time Liner-Tartós sminktetoválás (beszélgetés)
Hogy nekem milyen technikával csinálták,azt nem tudom megmondani.Viszont az első és a második tetoválásom között ég és föld a különbség!:)
Pedig a másodiknál nem volt rajz:)
Sok sikert neked,szép legyél,ha rászánod magad:)
Szia!
Én meg pont azt olvasom az LTL-oldalakon, hogy előre megrajzolják egy speciális ceruzávla, és addig nem kezdik el a tetoválást, míg nem elégedett a vendég a formával. Most akkor hogy van ez? És én kifejezetten a Long Time Liner technikára vagyok kíváncsi, nem egyéb permanent make up technikára. Köszi, ha megosztjátok a tapasztalataitokat!
Láttam már szépet és nem szépet is.
Szépet csak egyetlen egyet láttam,satírozás,kontúrvonallal,olyan volt,mintha a saját szája lett volna az illetőnek,észrevehetetlen,attól volt szép.
Akiknek nem sikerült,azoknak darabos,foltos,elmosódott kontúrvonal volt.Ez bőrfüggő is lehet a profi kozmetikustól függetlenül.
Szia!
Egy profi soha nem rajzol előre,ugyanis ahogy elkezdi csinálni,folyamatosan törölnie kell...
Ha szerencséd van jól sikerül:)
Nekem az első nem az elvárásom szerint sikerült.
Felkerestem egy szakembert,megcsinálta,most gyógyulok....Majd kiderül,milyen lettem:)
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Akiknek elrontották a sminktetoválást, vagy késöbb narancssárga, kék lett.
- Szükséges kozmetikus végzettség a sminktetováló képzés megkezdéséhez?