Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás (beszélgetés)
Hát nem tudom én még nem kotyvasztottam otthon ilyeneket.Amúgy tényleg ha nem radírozok mindennap akkor hámlik az orromon a bőr...:/
Szóval mindenkinek más jön be.
Mindenkinek mas a bore... szoval a lenyeg, hogy figyelj a tiedre mit szeret es mit nem. En elobb-utobb szeretnek majd otthon magamnak keverni kremeket, millio jo recept van a neten, csak itt bajos beszerezni a hozzavalokat, szoval majd ha otthon jarok. Sheavaj, szollomagolaj, arganolaj, ennel jobb nem is kell.
Érdekes eltérő kinek mi jön be.Én mivel nagyon finom a bőrradír ilyen mikroszemcsés ezért nem a durva fajta szóval szerintem napi 1x nem lesz tőle bajom.Amúgy nivea krémet használok általában csak esténként.Van amikor elég a sminklemosó arctej hidratáló nem is kell.
En is heti egyszer szoktam leradirozni: vattakorongra teszek par csepp citromlet, es barnacukrot, es azzal radirozom at, nekem nagyon bejon. Amugy heti 2-3 alkalommal pedig ejszakara a Paula's Choice 8%-os AHA savjat teszem fel. Nemregota hasznalom, ugyhogy meg nem tudom mennyire hat. A 2%-os BHA savjat is megveszem majd, es felvaltva fogom hasznalni. Hatha osszehuzza a porusokat.
Amugy milyen hidratalo kremet hasznaltok?
radír heti 1 vagy ritkábban. krém napi szinten (bár ma lemaradt :D érzem is.. minnyá kenem be
ha érzem hogy radírozni kell akkor radírozom, de ha csak kicsit ki van száradva akkor krém
Ha ugy erzed radiroznod kellene, inkabb bekremezed? Mert en szeretem a tiszta boromre kenni a kremet es sminkelni se szeretek ugy, ha nem erzem eleg simanak.
hidratálás kell nem folytonos radírozás.. :) nekem speciel jobban hámlik ha túl gyakran radírozok.
Ezzel en is egyetertek, de azert most van egy krem, ami nagyon felkeltette az erdeklodesem, izgalmasak rola a velemenyek.
Arra figyelni kell, ha egy dorzsolos arcradirt hasznal az ember, hogy a bort finoman kinozza csak, ne nagyon erosen. En ezert valtottam maszkra. Egyebkent en is gyakran hasznalom.
Igen ez a géneken is múlik akinek vastagabb a zsírpáránja kevésbé ráncosodik..stb.gondolom a stressz is befolyásoló tényező
Nemtudom szerintem a krémek csak a felszínen maradnak nem igazán tudnak bejutni oda ahova kellene lásd a botox azt beinjekciózzák és ezért hatásosabb is..Nem tudom majd talán egyszer kipróbálom ha már tényleg nagyon látszani fognak a ráncok..
Nem a ráncokkal van bajom van egykettő a szemem környékén apró de a bőröm rugalmassága úgy érzem nem a régi.
Egészségesen élek..normálisan táplálkozom bár kevés gyümölcsöt eszek és zöldséget..
Már nem dohányzom úgyhogy megteszem amit tehetek.Néha tornázom ha jó idő van biciklizem stb..
Hogy miért azért hogy megtisztítsam a pórusaimat.mármint a radírozásra.és a felesleges zsírt lemossam.
Van, akinek szuksege van ra. A gond nem a radirozas, hanem hogy miert van ra szuksege.
Egyebkent meg mindig jobb naponta radirozni, mint hamlo borrel maszkalni.
En glikolsavas maszkot hasznalok, nem dorzsolom a borom.
A boron az eletmod sokat tud segiteni.
Biztosan a genjei is szerencsesek... azon is sok mulik, meg a taplalkozason, eletmodon. En mostanaban shea vajat kenek a szemem ala, az legalabb termeszetes.
En is olvastam, hogy kicsit kiszaritja a hajat, de valami jo balzsammal azert gondolom helyre lehet hozni. Az a baj az enyemmel, hogy a vege sotet meg mindig, kb a feletol, es azt nagyon szeretnem leszedni.
sziasztok, na sikerült végigolvasnom benneteket.
Fiatalos arc nekem is jöhetne, már van pár szarkalábam. Én imádom a vishy krémeket, de olyan drágák, hogy sajna most nem engedhetem meg magmanak, de amint lesz kis pénzem fogok venni ránctalanítót. - Már csak azért is, mert a tesóm anyósa azzal kenegette folyton az arcát és még 50 évesen is tök szép volt az arcbőre.
C-vitaminos leszívás: majd írok ha megcsináltam, de még várnom kell a fizura, meg félek kicsit, hogy szárít, szóval még dilemmázom ezerrel :D Mert most nagyon szép a hajam minősége és nem szeretném ha kiszáradna.
Műszempillát én is el szoktam vágni , mert nekem is elég a fele a szememre :D
Itt is vannak forumok mindkettorol... ezeknel drasztikusabbat nem hiszem, hogy bevallalnek (ld botox es tarsai). Igazabol most meg nem vagyok rancos (ilyenkor jo a zsiros bor), de felek, hogy egy-ket ev es latszani fog a korom.
:) akkor nem csak én érzem így..Nem ismerem és nem hallottam még róla.
Hat 10 evvel fiatalabb en is nagyon szeretnek lenni... de sajnos.... :-(( Kellene valami jo kezeles, de nem tudom, hogy a dermaroller, meg ezek a mikrodermabrazios kezelesek ernek-e valamit.
Baba arcot szeretnék mitesszerek és tág pórusok nélkül feszes bőrt és szélesebb arcot...sajnos a smink ezen nem tud segíteni..:/
Nem még nem.Sajnos hiába kenek sok izét az arcomra nem érzem magam szebbnek bárcsak 10 évvel fiatalabb lennék...
Nem tudom, nekem ez sem jon be annyira. Ugy ertem ez valami plusz kemikalia amit magadra fujsz. Inkabb legyen a smink jo minosegu, tartos.
Most a Bourjoius Healthy Balance puderet akarom kiprobalni, mert jokat olvastam rola. Ti probaltatok mar?
Én még a sminkfixálón gondolkodom.elf-es fixálót próbáltátok már?
Igazából én is ritkán használom a felhelyezéssel gondjaim vannak.volt hogy kibírta másnapig csak hát ha siet az ember akkor inkább a spirál..Nekem sajna elég nyomi pilláim vannak rövidek és fakóak olyan láthatatlan ezért spirál nélkül elsem indulok itthonról.
Bevallom toredelmesen, nekem meg eletemben nem volt muszempillam... mondjuk eleg hosszu a sajatom, ket reteg spirallal szep nagyok lesznek.
Epsom-sot gyogyszertarban tudsz venni, olcso dolog. En hasznalom borradirnak is. A teafaolajom DM-es, kb. 800Ft volt.
Hashajtó nincs itthon szerintem teafaolaj se..De van egy teafás korrektorom.:D teafa olajat tudok szerezni.Majd kipróbálom egyszer. :)
További ajánlott fórumok:
- 77-esek klubja. Minden 77-es ide!
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Csajok ti mennyit költötök egy hónapban szépségápolásra, ruhákra és miket hol vesztek?
- Bizarr szépségápolás!
- Menyire érdekel a szépségápolás? Szoktál beauty blogokat olvasni?
- Cadhoc + élelmiszer, vegyiáru, szépségáp. , ruházat, lakástextil, sportfelsz., háztart.felsz., valóban jó mindenhova?