Bizarr szépségápolás! (beszélgetős fórum)
Szerintem ezek már szánalmas dolgok.
És számalmasak azok, akiket tényleg semmi más nem érdekel, csak a külsejük. Én elismerem, hogy hiú vagyok, és azt is hogy irigylem Victoria Beckhamet a pénze miatt, Eva Longoriat mert biztosan több szabadideje van, és nem kell Wc-t pucolnia, de az elszállt agyukat nem.
beszélgettem egyik ismerősömmel erről a témáról, és ő ismer egy idősebb nőt aki állítólag minden reggel a reggeli első vizeletével mossa az arcát, mert állítólag attól fiatalosabb szebb a bőr...
én csak annyit tudtam kérdezni, hogy szerinte milyen "illata" lehet a nőnek?
Hát, nem. De a nyers diétát is az előző 10 éveben találták ki valamikor, mikor a tömeges állattartás javában folyik :))
A programozó apámnak is van néha olyan romantikus gondolata 14 óra ülőmunka után, hogy milyen jó lehet az útépítő munkásoknak, mert nem zsibbad le a hátsójuk :) Csak van, aki ezeket a hirtelen jött ötleteket komolyan veszi, és van benne kurázsi megmarketingelni.
:P
Én eddig csak olyan elméletről hallottam, hogy úgy lehet 120 évig élni (ez a 120 évre tervezett ember számomra már eleve baromság), ha az ember minden belőle távozó anyagot visszaforgat közvetve. Itt legalább közvetve... Minden salakanyagot komposztálni kell, és visszaforgatni az anyaföldbe, ahol a hosszú életre vágyó egyénnek meg kell termelnie a napi betevőt.
Ha semmi betegségem nem lenne,magamtól biztos nem próbálnám ki,de ha mégis megbetegednék..és azt mondanák (bizonyítanák)-talán...én is megtenném,de csak ha súlyos beteg lennék.
Amúgy sztem gusztustalan,nekem le se menne a torkomon.:o)
De ha vkinek jólesik,hát tegye!
A vizeletterápia napjainkban is dívik, rá lehet keresni. Ismerek egy nőt, aki reggelente megissza a lánya előző nap gyűjtött vizeletét, mert "értékes hormonok vannak benne, és használnak az ő változókori bajára. Csak arra kell ügyelni, hogy hideg legyen".
Hááát....
Neocutis nevű cég-Ez van az oldalukon írva:
NEOCUTIS proprietary technology uses cultured fetal skin cells to obtain an optimal, naturally balanced mixture of skin nutrients including cytokines, growth factors and antioxidants. This mixture is called PSP, which stands for 'Processed Skin Cell Proteins'.
----)
NEOCUTIS saját technológia használ művelt magzati bőr sejtek elnyerni egy optimális, természetesen kiegyensúlyozott keveréke bőrnek tápláló beleértve cytokines, növekedés tényező és antioxidants. Ez keverék hívott PSP, melyik áll 'processed Bőr Cella Proteins'.
Előző héten láttam egy műsort a távol-keleti patkány populációról. Az anya patkány megeszik néhányat a kicsinyei közül, ha kevés a táplálék, hogy fel tudja nevelni a többit.
Szerintem, ha valakinek van háziállata, akkor nem hiszi, hogy az állatok nem éreznek. Ráadásul a patkányok okos állatok. Szerintem annak a patkánynak is nehéz lehet ezt megtenni. Persze a patkány nem valami hülye hóbort miatt teszi.
Jézusom!
Most rosszul lettem...
További ajánlott fórumok:
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás
- Csajok ti mennyit költötök egy hónapban szépségápolásra, ruhákra és miket hol vesztek?
- Menyire érdekel a szépségápolás? Szoktál beauty blogokat olvasni?
- MAC szépségápolási termékek
- Olajok, zsírok a konyhában, szépségápolásban, étrendkiegészítőként