MAC szépségápolási termékek (beszélgetés)
hát úgy van, hogy a hamisítványon nincs szám, vagy csak magában van szám. az eredeti ecsetnél pedig két betű is van hozzá. az én hamis ecseteim teljesen feketék, a mac ecsetekből nem sok van ami teljesen fekete. más a szőr is tapintásra, mostmár érzem. aztán még az, hogy az eredetire nem nyomtatva van a márka és a szám, hanem bele van nyomva rendesen, az ujjaddal érzed, és még az is bele van nyomva, hogy honnan származik. a másik, ami nemtudom hogy minden mac ecsetnél igy van e, de az enyémeknek fényes a nyelük.
aztán ha látsz olyan ecsetcsomagot, amiben van szivacsos, az biztos, hogy hamis, mert a mac nem csinál olyan szivacsosat. mégvalami. a szemöldökfésülős ecset! olyan sincs nekik :D
tehát sokmindenre oda kell figyelni és még igy is benne van a pakliban hogy hamisat rendelsz, ezért mentem el inkább az arénába.
a szemhéjfestéknél meg ugye mindenképp kell egy fantázianév. a vaterás paletták is hamisak, a mac nem adott ki ilyen palettákat. esetleg hasonlóan néz ki, ha magadnak összegyűjtöd a színeket és beteszed mágneses mac pro palettába. a pigmenteket nem árulják kis tégelyben, sem teljesen átlátszóban. hm.. mivel találkoztam még..
majd ha eszembejut még valami, akkor írok!
Husika!Nekem nem volt vele gondom.Legalábbis abból gondolom,hogy hamisítvány,mert azt hallottam,hogy a gagyikat számokkal,az eredetikeket fantázianevekkel látják el.
Ezúton kérdezném a hozzáértőktől: ez igaz?
Sziasztok!
Én is vettem hamis MAC termékeket(ecseteket,pigmenteket),és én ezekkel is elégedett vagyok!Amiből nem jó a gagyi,az a szemhéjpúder.
nagyon jó termék....nem olcsó.
b.nöm erre esküszik.
Aréna plazában vagy boltjuk,mi oda szoktunk járni!
Sajnos ott 1 db ecset 10 ezer körül van, több helyen 6-7 db-ot adnak Mac-ből ennyiért.
Aki fizetésből él, annak nem mindegy....
Szia!
Nem tudod, hogy miről lehet felismerni az eredeti MAC termékeket?
Ez engem is érdekelne :)
Főleg az ecsetei.
Sziasztok!
Azoknak a véleményére lennék kiváncsi, akik használják, vagy használták a MAC termékeit.
Mivel elég borsos az áruk, így előtte szeretnék tájékozódni, bár azt is hallottam, hogy olcsóbban is beszerezhetőek, de sok a hamisitvány.
Várom a véleményeket, tapasztalatokat.
Köszönöm!!!!
További ajánlott fórumok:
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás
- Csajok ti mennyit költötök egy hónapban szépségápolásra, ruhákra és miket hol vesztek?
- Bizarr szépségápolás!
- Menyire érdekel a szépségápolás? Szoktál beauty blogokat olvasni?
- Olajok, zsírok a konyhában, szépségápolásban, étrendkiegészítőként