Skorpió jegyű pasit hogyan hódítanál meg? (beszélgetés)
Skorpió nőként annyit tudok mondani, hogy férfi megfelelőim szeretik az olyan nőket, akik túlfűtöttek szexuálisan, de nem közönségesek, hanem csábítóak és titokzatosak.
Szép fehérneműk és sok igényesség!
Hosszútávra biztos nem terveznék velük. Egyszerűen nem férnék velük össze.
De röpke kalandra bármikor...:D
Hódítás: ha tetszel nekik, megtalálnak maguktól. A csipkelődős megjegyzéseikkel támadnak - velem legalábbis így volt -, amiket viszonozni "illik", szóval a labdát vissza kell adni. Ha jól forog a nyelved, nyert ügyed van. Aztán ezek a csípős megjegyzések erotikus töltetűek és célzatúak lesznek... És ha már elviselhetetlenül izzik a levegő, akkor támad... Nem folytatom, a többit el tudjátok képzelni.
Hosszútávú kapcsolat reményében nem tudok tanácsot adni. Ott biztos más a stratégia.
Légy vadmacska!
Nem tudom, milyen fázisban jártok éppen, de egy skorpió pasit leginkább a jó szex fog meg...
Ezalatt nem azt értem, hogy meg kell játszanod magad, de nyugodtan legyél vele gátlástalan, úgyis azt imádják:-)
Igen, valami ilyesmi.:)
A lényeg! Érezze, hogy ő hordja a nadrágot! Ezután kenyérre lehet kenni.
Nekem valahogy nagyon kijutott: a lányom is skorpió, a férjem is, apukám is az volt és a legjobb barátnőm is ebben a jegyben született.:) Imádom őket!
:-))))) Aranyosak az előző hsz-ek (Pitypang, krucifix) és némileg igazuk is van! Az én párom is skorpió. Nehéz természet. Csak neki lehet igaza, öntörvényű és egoista. De ha megkapja azt a szeretetet és odafigyelést, amire vágyik, akkor becéző, kényeztető, szerető partner. Jobb nem vitázni vele (úgyis te húzod a rövidebbet), időnként nagyot kell nyelni, viszont szereti a családját, abszolút családcentrikus, igyekszik mindent megadni, megfontolt pénzügyekben, képes és hajlandó a családfenntartó szerepét maximálisan felvállalni. Hiú, szereti ha dicsérik és büszke, ha olyan partnere van, akit más pasik is megnéznek. Viszont hajlamos kissé a féltékenységre.
Sajátos humora van, de időnként kifejezetten vicces tud lenni.
Ja, nem utólsó sorban az ágyban is igen kellemes partner. :-)))))))))
Ezeket a tulajdonságait kell szem előtt tartani a hódításhoz is! Viszont szereti a hagyományos udvarlást, tehát finoman kell jelezni felé, hagyni kell őt hódítani (és illik tőle elalélni:-) ).
Én inkább sehogy. :D Egyszer volt, sokáig, csúnya ügy, jobb lett volna kihagyni. Egyedül a gyerekem miatt nem bánom. :) Elég öntörvényű ember volt, és akiket még ismerek skorpiókat, ők is hasonlóak. Kivételek meg biztosan vannak, de én a "sűrűjébe" akadtam. :)
Vonzó, érdekes, izgalmasnak tűnik, futó kalandra biztos tökéletes, de örök életet nem terveznék Skorpióval többet. A rossz élményem miatt.
Szia!
Az én pasim is Skorpió és én hódítottam meg ráadásul volt barátnője, na ez csak utólag derült ki. Hogy hogyan? Kacérkodással, de nem kihívóan, túlzásokba esve. Úgy fogtam neki, hogy nem sok esélyem van. Kacérkodtam vele, viccelődtem, egy picit féltékennyé tettem és ekkor meg is kaptam.
A skorpiók szeretik a biztonságot, a szeretet érzést, viszont kerülik az olyan embert, aki egyből rájuk akar mászni és magára tereli a figyelmet.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Skorpió jegyüek
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- Skorpió jegyű gyermek
- Milyen a skorpió jegyű baba viselkedése?
- ....Szűz jegyű férfi - Skorpió jegyű hölgy ..... milyen tapasztalataitok van párkapcsolat terén?