Skorpió jegyüek (beszélgetős fórum)
Én a szűzzel érzek ugyanígy. Igaz, csak két szűz ismerősöm van.:D
Nekem is. Még a rejtett aszcendensem is az:D
Nem szeretek elítélni senkit a csillagjegye alapján, főleg mert nem hiszem, hogy csupán ez alapozza meg valakinek a személyiségjegyét, de tény és való, hogy a Skorpiókkal és Oroszlánokkal valahogy sosem voltak jó tapasztalataim.
A közvetlen családban és közeli ismerősök között is több Skorpió ismerősöm van és az összesre jellemző az a tipikus rosszindulat, hatalomvágy, erőszakosság. Ha valaki nem ismeri el az igazukat, agresszívek lesznek és mindent megtorolnak, borzasztó nagy bosszúvágy dolgozik bennük. És a világért nem hajlandóak magukba nézni, soha.
Persze, nyilván nem ismerem mindenki csillagjegyét, csak megláttam ezt a fórumot és eszembe jutott, hogy TÉNYLEG igaz a Skorpió ismerőseimre az, amit leírtak. Egy kivételt ismerek, aki kedves és jószívű, szeretem is nagyon, de azért nyilván benne is megnyilvánul némi hatalomvágy, erőszakosság. De nem domináns benne, a többiekben igen.
Sziasztok. Kiváncsi lennék van-e olyan lány errefelé, aki társat keres. Ugye a hasonló hasonlót vonzz. :)
Köszönöm!Neked is szép napot!...és jó étvágyat az ebédhez,én most végeztem! :-)
Hát akkor jobbulást kívánok!Szép napot!
Majd még benézek:)Még egyszer jó étvágyat!!
Huuh,de jó neked,csavarogsz egy kicsit,én nem tudok most,pedig az az életem! :)
Igen,holnap kezdem az éjszakás hetemet!Nem kimerítő,szeretem,jobban mint korán reggel kelni! :-)
Még nem tudom mi a bajom,de megfáztam,fáj a mellkasom meg egyéb ami ezzel jár! :(
Milánóit rendelt a család:)Délután elvisszük a lányomat mamázni.:)
Huh éjszakás vagy? Az kimerítő.
Mi a bajod?
Próbálok gyógyulgatni,holnap éjjel muszáj mennem! :( köszönöm!Te mi jót csinálsz ma? Most készül a lecsóshusim,csináltam rizst mellé,és zacsis levest---sajna ma csak ennyi futja az erőmből! és te,mi jót ebédelsz?
Na neeeee az nem jó.Gyógyulj meg gyorsan!Jó pihenést:)Mit főztetek?
Viszont!
Én hoxázom,és alszom-beteg vagyok! :(
Sziasztok Skorpiók!Jó étvágyat az ebédhez!
Mit csináltok délután?
No már megint csak egyedül vagyok???:( Hát ez szomorú!!! Senki sincs ezen a portálon?? Szép napot mindenkinek!!!!!
és persze hogy sokáig ilyen jó idő lesz!! a tél még kicsit várhat!!!!
Sziasztok kedves skorpiók! Remélem mindenkinek jól telnek a nyár utolsó napjai! De sebaj lesz vénasszonyok nyara is:)!!
Szóval senki sem ír nekem???:( hát ez nagyon szomorú!! Szép napot minden kedves skorpiónak!!!
Sziasztok Kedves Skorpiók!!!! Nincs itt senki sem??? Mindenki élvezi a nyarat Kirándul vagy lubickol valahol a tengerben???:)
szia kedves barátném!!! Itt vagy még??
Szép napot kedves skorpiók! Ugy tünik mindenki vagy nyaral vagy dolgozik ezen a szép napon! A mai nap van már csak nekem is a pihire holnaptól kezdődik az éjszakai műszak! Fuj de nagyon utálom más normális ember éjszaka alszik!
Takaritottam,majd kakaós csigát sütöttem,az én párom is dolgozott!
Én csak mamámat látogattam meg, szóval semmi extra. Párom dolgozott :(. És ti?
Kellemesen lehült a levegő szeretem,hogy nincs az a nagy kánikula! Voltatok valahol aug20-án?
Szia! Szép napot neked is :)
Szép napot kedves skorpiók! Bár ugy látom magammal kell leveleznem:)
Pár sort ha irnál magadról,te is tudsz irdatlan haragu skorpió lenni?
Szia zitjoc! Üdv a skorpiók között! Az irásodból kivéve te épp szabin vagy! Hát nagyon jó pihenést én hétvégén is melózom ezerrel!
Nos kedves Skorpiók mindenkinek kellemes napot!!! Kevés melót már aki most is dolizik:)!!!!!
sziasztok!!! Nagyon jó élvezni a szabadság édes izét:)az idő lehetne picit jobb de igy sem rossz !!!Fő az hogy tartalmasan töltsünk el minden percet:)
További ajánlott fórumok: