....Szűz jegyű férfi - Skorpió jegyű hölgy ..... milyen tapasztalataitok van párkapcsolat terén? (beszélgetés)
Mit ad az Isten?
A jelenlegi párom is Szűz jegyű:))))
…nos az első randi nagyon jól sikerült minden tekintetben, már előtte is sok mindenről el tudtunk beszélgetni – nagyon sokrétű, intelligens férfi (én hozzá kismiska vagyok)….de tetszett neki a vidámságom, a jó kedvem és sok minden más is (hosszú lenne leírni). Azt éreztem,hogy a közös nevező meg van köztünk minden téren.
A randi után …. beindult nálam a vészcsengő és azt éreztem,hogy megváltoztak a dolgok…keveset írt, visszafogott lett stb…
Nem értettem a dolgot és próbáltam kideríteni az okát, keresni az okot mi a gond. A válsz mindig az volt,hogy nincs semmi, fáradt.
Na ezt nem szeretem, engem ezzel nagyon fel tudnak bosszantani, mert tudom,hogy nem igaz.
….mire leírta, hogy megfojtom, nem kap tőlem levegőt, neki minden féléképpen kell az a 3 hét, hogy eldöntse vagy lássa a kapcsolatot és ne gyártsak elméleteket, csak a tényekre gondoljak mert megőrjítem így magamat is és őt is csak felidegesítem ezzel. (az elmélet gyártásnak megint van/volt egy előzménye….. ami aggasztott)
Nos, azóta csak köszön. Semmit nem ír.
Egy ismerősével konzultáltam” róla, szerintem hagyjam, ne írjak, ne keressem, várjam ki amíg talán el dönti mit is akar, vannak-e irányomban érzelmek – nálam meg van, ami nem azt jelenti, hogy el akarnám venni a szabadságát, vagy akár irányítani szeretném.
Azt a szót, hogy „szeretlek” nem én mondtam ki legelőször hanem ő.
8 éve benne vagyok. :-)
Szóval működhet is. :-)
Bár erősen belejátszik az asc és a bolygók, szóval nincs tuti recept!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Komoly párkapcsolatom van, mégis másik férfira vágyom...
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?