Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Sikerülni fog fórum

Sikerülni fog (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sikerülni fog

2010. júl. 26. 08:28
nem megy a fogyas? belassultal? talan nem 3 tojasos rantottaval es lekvaros palacsintaval kellene "fogyokurazni"...
2010. júl. 23. 10:50
remélem sikerülni fog hisz tudom milyen érzés ez.nekem sikerült,ugy hogy délután 3 óra után nem eszem semmit sem,de addig rendesen étkezem,kenyeret is péksütit is,mindent.de este nincsen kaja csak torna.én vettem egy stepper gépet esténként azzal vagyok el.sok erőt.
2010. júl. 23. 03:16

Kriszta, jó nő leszel, hidd el! Már most is az vagy. A jó nő Benned van - csak le kell hámozni róla egy-két réteget. ;)

Ahogy egyszer elsuhantál a tükör előtt, s megláttad vékonyabb önmagad, úgy képzeld azt, hogy ez a vékony éned ott van belül, s neked ki kell szabadítanod. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy lógnak rajtad a ruhák, övet kell tenned a gatyódba, különben lecsúszik...stb.

Nagyon jó úton haladsz, ne add fel! Nemsokára eljön az az idő, mikor rád mondják azt: más ember lett! Rá se lehet ismerni! (Főleg akik nem látnak nap, mint nap, azoknak fog leesni az álluk.) :D

2010. júl. 22. 17:19
gratulálok csak így tovább én is hasonló képen csinálom és szerintem is a legjobb szó az életmódváltás :)
2010. júl. 22. 16:19

Ahogy a cím is mondja, én is: sikerülni fog!

Nagyon jó, hogy életmódváltással lassan fogyizol.

Kitartás! Amiért eddig megdolgoztál, azért legyél büszke, és adjon erőt a továbbiakhoz!

És tényleg a fejben dől el: szóval ne add fel az álmod!

2010. júl. 22. 11:27

Szia!

Csak gratulálni tudok neked!:)

Nagyon ügyes vagy, csak így tovább!:)

Ahogy írod, a cikked végén a kilók megosztását ahogy lementek rólad, hát tényleng igaz, hogy a diéta elején gyorsan kimegy a méreganyag és ez nagyobb súlyvesztést okoz, de később már csak kicsi adagokban folytatódik a fogyás. Ez a normális. Ne ijjedj meg tőle, hisz eddig is már nagy-nagy kitartásod és önfegyelmed volt. CSAK ÍGY TOVÁBB!!! KITARTÁS!!!

2010. júl. 22. 10:40

szia:)

gartula a cikkedhez.. :) én is hasonlóképpen álltam neki a fogyinak, és ez így tényleg sokkal jobb, mint ha gyorsan lesanyargatná magáról az ember a kilókat:) bár néha én is hetekig nem fogyok és az tényleg idegőrlő tud lenni, de semmiképpen nem szabad feladni, mert meg lesz az eredmény.. :)

sok kitartást.. :)

2010. júl. 22. 10:08
Bölcs mondás, hogy minden a fejben dől el, és szerintem nagyon is igaz. A fogyókúra szót nem szeretem, hisz ez egy időszakot takar, ami előbb-utóbb véget ér.
Sokkal szimpatikusabb az életmódváltás, bár sok erő és elszántság kell hozzá. Ebben a cikkben evvel a témával szeretnék foglalkozni, mert sok ember küzd súlyproblémákkal.

Ugrás a teljes írásra: Sikerülni fog

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook