Sikerülni fog (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sikerülni fog
Kriszta, jó nő leszel, hidd el! Már most is az vagy. A jó nő Benned van - csak le kell hámozni róla egy-két réteget. ;)
Ahogy egyszer elsuhantál a tükör előtt, s megláttad vékonyabb önmagad, úgy képzeld azt, hogy ez a vékony éned ott van belül, s neked ki kell szabadítanod. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy lógnak rajtad a ruhák, övet kell tenned a gatyódba, különben lecsúszik...stb.
Nagyon jó úton haladsz, ne add fel! Nemsokára eljön az az idő, mikor rád mondják azt: más ember lett! Rá se lehet ismerni! (Főleg akik nem látnak nap, mint nap, azoknak fog leesni az álluk.) :D
Ahogy a cím is mondja, én is: sikerülni fog!
Nagyon jó, hogy életmódváltással lassan fogyizol.
Kitartás! Amiért eddig megdolgoztál, azért legyél büszke, és adjon erőt a továbbiakhoz!
És tényleg a fejben dől el: szóval ne add fel az álmod!
Szia!
Csak gratulálni tudok neked!:)
Nagyon ügyes vagy, csak így tovább!:)
Ahogy írod, a cikked végén a kilók megosztását ahogy lementek rólad, hát tényleng igaz, hogy a diéta elején gyorsan kimegy a méreganyag és ez nagyobb súlyvesztést okoz, de később már csak kicsi adagokban folytatódik a fogyás. Ez a normális. Ne ijjedj meg tőle, hisz eddig is már nagy-nagy kitartásod és önfegyelmed volt. CSAK ÍGY TOVÁBB!!! KITARTÁS!!!
szia:)
gartula a cikkedhez.. :) én is hasonlóképpen álltam neki a fogyinak, és ez így tényleg sokkal jobb, mint ha gyorsan lesanyargatná magáról az ember a kilókat:) bár néha én is hetekig nem fogyok és az tényleg idegőrlő tud lenni, de semmiképpen nem szabad feladni, mert meg lesz az eredmény.. :)
sok kitartást.. :)
Sokkal szimpatikusabb az életmódváltás, bár sok erő és elszántság kell hozzá. Ebben a cikkben evvel a témával szeretnék foglalkozni, mert sok ember küzd súlyproblémákkal.
Ugrás a teljes írásra: Sikerülni fog
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Le akarok fogyni! Sikerülnie kell! Mozgással és odafigyeléssel sikerülni fog!