Sertéskaraj Havanna módra recept
A Sertéskaraj Havanna módra hozzávalói:8 szelet rövidkaraj (csontnélkül)
1 doboz darabos ananászkonzerv
1 kk musttár
kis szeecsendió
só
kis liszt
olaj a sütéshez
A Sertéskaraj Havanna módra elkészítési módja:
A karajszeleteket kiverjük, besozzuk,majd megforgatjuk lisztbe,és forró olajban hirtelen pirosra sütjük.Ekkor hozzáadjuk az ananászlevét kevés vízet öntünk alá, puhára pároljuk.Ha elkészült, kiemeljük a szeleteket és a visszamaradt levet ízesitjük mustárral és szerecsendióval. Elfőzzük belőle a vízet, majd megszorjuk liszttel,hogy szép barna szinü mártást kapjunk. Tálra tesszük a karajszeleteket megszorjuk az ananászdarabokkal, ráöntjük a mártást, és rizzsel köritve tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2010. júl. 28. 20:38
A sertéskaraj havanna módra elkészítési módja és hozzávalói.