Sertés láb és fül pörkölt. recept





Sertés láb
fül
vörös hagyma
édesnemes piros paprika
pirosarany
gulyáskrém
pörkölt kocka
fehér paprika
paradicsom
bors
köménymag
fokhagyma
A Sertés láb és fül pörkölt. elkészítési módja:
A körmöket és a fület megtisztítom vöröshagymát,megpucolom és apróra vágom megdinsztelem,ráteszem a körmöt,fület és összeforgatom tört paprikával megszórom,összekeverem felöntöm vizzel,hogy a húst ellepje beleteszem a füszereket,mindent. Addig főzöm még a hús puhára nem főlt.Jó étvágyat hozzá.
Ha még egy kicsit sótalan a főlés során,ne sózzuk nagyon,hiszen főzés során sózódik.Majd inkább csak a végefelé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: atandrea, 2009. aug. 9. 13:17
A sertés láb és fül pörkölt. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.