Semmi kedvem ma semmihez! (beszélgetés)
akkor ne csinálj semmit
halgasd a madár csicsergést.... én most azt hallgatom.. és csodállom a madarakat
nincs gondjuk ( nem tudunk róla)
nem stresszel ( nem tud róla)
csak fütyül ( nekem, neked, mindenkinek)
fütyülj a világra te is.
Teli hold első napja van. Ráadásul a hold a skorpió jegyében áll, majd valamikor holnap tényleges teli holdkor a nyilasba megy át...
...Ezeken a napokon jobban "szeretünk" szurkálódni, piszkálódni embertársainkkal, mint egy átlagos napon. Idegesek vagyunk, kapkodunk, mindent azzonnal akarunk előteremteni. A sebeinket is ilyenkor szeretjük nyalogatni. Kitartás volt és lesz még ilyen az életünkben.
Fogalmam sincs de nagyon rossz.
Tegnap még tele voltam munka kedvel és energiával ma meg egy leeresztett lufi vagyok.
Olyan jó lenne összekapni magam, ide is azért néztem fel hátha valamit találok ami feltölt egy kicsit de látom másnak sem jobb.
Sziasztok!
Tuti az idő. Mi (a 2 nap múlva 9 hós Bébink és én) szó szerint semmit nem csináltunk egész nap. Még Manónak sincs kedve semmihez. Nem akar nagyon enni sem, játszani meg végképp nem. Most az elégíti ki, ha az ölemben van. Nekem meg pakolnom kellene, mert holnap anyós jön... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az egész világot nem utálom, de jobb lenne otthon a meleg ágyikóban, meg a Bridget Jones naplóját nézni! :)))
És csokikát, meg fincsi piát, meg meleg fürdőt, meg jaj nem tudom... :DDD
Nos...nálunk szakad az eső, nyálkás őszies idő van május közepén és hát kinek van ilyenkor kedve bármihez is...
Megyek is hív a kötelesség...
Sziasztok és szebb napot mindenkinek :D
Sziasztok!
Nekem dolgozni se kell menni, mert már nyugdíjas vagyok, de nagyon sokszor rám tör ez a szar hangulat. Ilyenkor mindent utálok, még beszélni se szeretek, csak tök magányomban valahogy elvagyok.
Ilyenkor szoktam mondani, hogy a béka segge alatt vagyok. Néha meg annyira jól megy minden. Ilyenkor magabiztos vagyok és jó passzban.
Hogy most minden a hangulatom? Olyan, mint az időjárás: szar!
Áh, nyavaját, csak ez az idő, még felkelni sincs az embernek kedve, ebben a nyálkás, hideg, hüle időben :(
csak esik, még ha kell akkor is rondaság.
Jó, még dolgozni menni sem kellemes ilyenkor.
Ahogy mondják, még a kutyámat sem küldöm ki ebben az időben, alig 6 fok van :(
szóval nyugi, ha ismét süt a nap, meg lesz az a fránya rózsaszín szemüveg :DDDDD
Igen, egyre többször
Én most inkább mennék dolgozni, mert ami most van: nap mint nap főzés, házimunka, gyereknevelés, játszótér, már több mint két éve. Imádom a lányomat, egy okos, intelligens kisember, most is itt mesél nekem a képeskönyvéből, de hiányoznak az emberek!!!
Nézd a másik oldalát, lehetnél más élethelyzetben, nem biztos hogy jobb lenne!!
jaja..ismerős érzés...
Sokszor előszokott fordulni....velem pl.tegnap, pedig vasárnap volt. (mármint hogy utáltam az egész világot)
Szia :D Szívemből szóltál :D
Mindjárt megyek dolgozni,de nincs hangulatom hozzá, rossz az idő, hamarabb is kell mennem...meg áhhh utálom ezt a napot, jah és gyümölcs napom is van :D
További ajánlott fórumok:
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!
- Itt a nyár, de semmihez nincs kedvem. Valaki van még így?
- Ma lusta vagyok, nincs kedvem semmihez.
- Nincs kedvem semmihez, rossz a közérzetem. Unom már, de nagyon...
- Úgy érzem nincs kedvem semmihez, mindenhez türelmetlen vagyok .