Selecline XBM538 kenyérsütőgéphez receptet tudtok? (tudásbázis)
3. d4b0dd2692 (válaszként erre: 2. - Kicsilány2)
2009. dec. 29. 19:32
Nekem Hauser van,de szerintem mindegyikbe hasonló recept kell.Próbálj kisebb adagot sütni,vegyél kész kenyérlisztkeveréket a boltokban (Aldi,Lidl,Tesco,stb).Fél csomag (fél kg.)lisztkeverékre gondoltam.Rá van írva a zacskóra,mit kell még hozzátenni.
2. kicsilány2
2009. dec. 29. 19:24
Más kenyérsütővel használható recept alapján ez nem süt normális kenyeret. Sem gyors, sem normál programon. Normál, 3,5 órás sütés után totál nyers a tészta, utána 45 perc sütés még pluszba és csak megkeményedik kicsit a héja, de ugyanolyan nyers. Biztos más arányban kell a hozzávalókat beletenni, de a kézikönyvében egyáltalán nincs recept. Normál fehér kenyér és édes kenyér érdekelne. Köszi, ha tudtok olyan receptet írni, amit ezzel a géppel teszteltetek és működött.
1. kicsilány2
2009. dec. 29. 19:22
Selecline XBM538 kenyérsütőgéphez receptet tudtok?
További ajánlott fórumok:
- Most kaptam kenyérsütő gépet, ki tud jó kenyér és/vagy kakaós-csokis kalács receptet?
- Tudtok nekem valami különleges receptet mondani kenyérsütőgépbe?
- Tudnátok nekem kenyérsütőgépben készíthető nagyon finom fehér kenyér receptet írni?
- Kenyérsütővel lehet jó gluténmentes kenyeret sütni? Bevált receptet szeretnék.Alkalmasak a kenyérsütők ilyen kenyér sütésére?
- Rozsos vagy korpás kenyér Receptet keresek, ami kenyérsütő géphez jó.
- Kakaóscsiga receptet szeretnék kérni, aminek a tésztáját kenyérsütöben kell dagasztani és keleszteni...tud valaki ilyet?