Segítsetek nekem!!! Ti megvennétek ezt a Legmastert? (beszélgetés)
Én nem régen vettem egy ilyen gépet, de nem ezt a tipust. Egy sport boltban, vadi új és 7900 Ft-ért garanciával.
Én nem venném meg.
Rocco sportnál vettem személyesen, de lehet rendelni is tőlük.
Úgy látom, nagyon magadra maradtál, mert nagyon eltérően nyilatkoztak. Érdekes, hogy van aki nagyon szereti, van aki meg a szekrényben tartja!
Hiába, nem vagyunk egyformák!
én kölcsön kaptam egy hónapra egy ilyen gépet, nagyon tetszett, sajnáltam amikor vissza kellett adni. A comb belső felére nagyon jó, amit máshogy nem tudok kellően erősíteni. De a hasra, fenékre, külső combra is jó.
TV nézés közben is lehet használni, mert nem hangos :)
Kitartás kell hozzá, de mint írtad az meg van Neked :)
Nekem is van leg magic-em, nekem az ágy alatt porosodik:) Csak a térdet terheli...amúgy látszik a képről, hogy a gagyi fajta. Én nem venném meg.
Szerintem nem használ.
A segítségetekre lenne szükségem. Kinéztem magamnak a va.terán ezt a kis fitness gépet. Biztos hallottatok már róla! :) Csak hezitálok hogy meg vegyem e, vagy sem, csak időben elkéne döntenem mert mindjárt lejár a termék! kattints a linkre:
További ajánlott fórumok:
- Sosem sikerül a fánkom! Mit csinálok rosszul? Segítsetek nekem!
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.
- Nekem miért nem sikerül a daragaluska? hol szét fő, hol kőkemény. segitsetek!
- Tudjátok értelmezni h ki nem jogosult a krízissegélyre? Segítsetek nekem.
- Ti megvennétek a 86db-os fiú babaruha csomit 15e ft-ért?Vagy sok érte? 0-6 hóig
- Szeretnétek ha a Szomszédokat felvennék DVD-re? Megvennétek?