Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!! (beszélgetés)
én azt mondom, hogy egy átlag ember számára bármikor gyártható hamis levél, az se tünne fel a legtöbbnek, hogy köze sincs az eredetihez. Ezért írtam, hogy érdemes pl az iktató számra rákérdezni, mert abból kiderülhet pl az, hogy az igazin 6 szám van, a hamisan meg 5.
Ez olyan, mint hogy ha nem láttál még Fontot, akkor akár Kis Pista is lehetne a pénzeken, az se tünne fel
Köszönöm k,tünde78 ez jól esett!
Jó éjt mindenkinek megyek kialszom magam és nem foglalkozok velük!
Mint már valaki korábban írta a hazugságvizsgáló azonnali eredményt ad és igazán nagy nyugalmi képesség kell ahhoz, hogy azt ki lehessen cselezni, ritka az aki ezt megcsinálja.
Valószínű találtak valami mást, vagy mikor újra kihallgatták (bár ezt ok, gyanú nélkül lezárt ügy esetében nem szokták) felmerült valami,a mi edig nem vagy mást mondott és kiderült a baki!
De, még az is elképzelhető, hogy a pénzre hajtanak!Sőt..
nem bántásként, de ha a szüleid hagyják magukat "kifosztani" és nem látnak a szemüktől, azzon Te már nem tudsz segíteni!És ahogy elnézem, Te leszel a "rossz" kislány, miközben a sógorodat vádolták/vádolják gyilkossággal!
Inkább maradj ki belőle, nyelj egy nagyot!
(a szüleid meg kérjék el az idézést, és hívják fel a rendőrséget, hogy valós e, bár büntető ügyben nem nagyon adnak infót, de a közvetlen telefonszámból megtudhatják a nyomozó/vizsgáló valódiságát, bár talán személyesen jobb lenne, mert már a portán megmondják, hogy valós e az idézés)
Na tudod mit,ne foglalkozz az egésszel.Ha Te leszel a bünbak azért,mert hitetlen vagy velük szemben ,s szeretnéd ha anyuddal tisztességesen bánnának,akkor így jártak.A Te lekiismereted tiszta legalább,és ne aggódj ezen az egészen,már csak azért sem,mert ha úgy dönt anyukád akkor Te a fejed tetejére is állhatsz akkor is ad nekik még úgy is,hogy a leke mélyén biztos tudja hogy ez megint csak egy átverés.
Nem vagy rossz,majd rájönnek Ők is,csak akkor már sajnos késő lesz(megint csak).
válaszolj húgodnak
Hiszem ha látom a hivatalos papírt!!
nah ez meg a másik ha igaz az egész akkor anyámék tuti segítenek nekik mindenbe!
Én hiába beszélnék!
Hiszen nekem már nincs hozzájuk sok közöm hiszen 16 évesen elköltöztem és úgyse hallgatnak rám!
Én nem számítok semmi!:(:(
szerintem két lehetőség van
1. kamu, így akarnak pénzt kicsikarni
2. új bizonyítékot találtak, ami neki nem jó
Nah mostmár elegem van!
Elegem van a családból!
nem is érdekel az egész!
Húgom most olvasta hogy mit írtam és összeveszett velem hogy miért másnak hiszek miért nem a saját tesómnak!
Hát pedig ő is tudja a sok kamut amit eddig megtettek a pénzért!
Miért én vagyok a rosz ha most nem hiszek nekik?
ÁHHH:(
Nehülyéskedj már az ál levél nem téveszthető össze egy hivatalos levéllel.
A hivataloson ott van minden,ügyirat szám-ügyintéző s annak elérhetősége amit/akit szintén rögtön fel lehet hívni az "ügy" iránti érdeklődés miatt.Még ha nem is adhat ki teljes infót annyit elmondhat,hogy valós e az ügy vagy sem.
hát most hogy mondod lehet lehet megint kihalgatták!
jajj mostmár nem tudom!
A nagymama, az anyukád édesanyja volt?
Ő is érdeklődhet a rendőrségen, hogy hogyan halad a nyomozás.
Egyáltalán nem bonyolult.
Anyukádtól pénz kellene valamire, aljas módom próbálkozik a testvered.
Anyukádat megvezetik: ad pénzt és a háta mögött kiröhögik.
Anyukádnak felnyílik a szeme: nem ad, lehet utálkozni. Szar dolog, de nem bonyolult.
Egyszerü, mint a raklap.
A poligráf önmagában nem elég bizonyítási eszköz a büntetöeljárásban, az egész hatalmas kamu.
Új bizonyítékok felmerülése esetén lehet újra kezdeni az egészet, de szerintem itt erröl szó sincs, az anyukádat akarják átverni. Ennyi.
Van kirendelt ügyvéd, szóval még az sem kellene, ha igaz is lenne az egész történet, mint ahogy nem az.
Jajj érzem ez nagyon bonyolult ügy lesz a végére!
Mert anyám mindig ad és hát nehéz lesz kideríteni mi is folyik itt!
Áhh legem van az egész családból már!
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Kórházi és rendőrségi ügyben érdeklődnék
- WIFI ügyben segítsetek légyszi!!