Kórházi és rendőrségi ügyben érdeklődnék (beszélgetés)
Nem az anyósodéknak, hanem magának a sértettnek kell feljelentést tennie az ügyészségen. A kórházban kérjetek látleletet. Jó, ha saját magatok is készítetek pár fényképet. (A bíróság nem fogadja el bizonyítékként, nade a bíró is csak ember és hatással lesz rá)
Priviben leírhatnád pontosan mi történt, hátha akkor többet tudok segíteni. Persze ez csak ötlet, ha nem akarod elmondani, nem muszáj.
Nahát!
Le is vették a hozzászólásomat!
Még nem is írtam olyat,amit töröltek volna.
Akkor tényleg felismerhető volt!
Bakker!
:-)))
Nem írtam ki a teljes nevét.
De,ha problémám lenne belőle nagyon szívesen bevállalom,a sértett is és én is.
Undorító eset volt.
Ha jól tudom a dokinak feljelentést kell tenni ilyen esetben a rendőrök ellen.
Sundance javíts ki,ha tévedek!:)
Nos én jóideig büntetőjoggal foglalkoztam, tudnék mesélni, de nem teszem. Elég annyi, hogy rendőri túlkapások igenis léteznek, de azért nem minden rendőr egy vadállat.
Kedves fórumindító, azt tudnám neked javasolni, hogy személyesen menjetek be a kórházba és nézzetek utána a dolgoknak. Ez a legegyszerűbb.
Nem én csörögtem hanem anyósom, tehát a felesége, és a háziorvosunk is.
Nem kell hinned, mondtam. Nem ez a lényeg hogy te miben hiszel és miben nem.
Ha a rendőr veréshez folyamodik akkor se mond nekem hogy egy 56 éves beteg embert aki zavart állapotban van így meg kell verni és nem tudják lecsillapítani, vagy lefogni.
Nem szándékozom vitázni, és azt sem szeretnék generálni. Elég volt ez a 2 nap izgalom tudatlanul.
Nem szándékozom feszültséget gerjeszteni, és azt sem állítom hogy nem lehetett oka annak ami történt apósommal. De... Kiverték a fogát, a szemét varrni kellett mert felrepedt az egész szemhéjja, bordatörés, az egész háta gumibot lenyomatos és a bőre is szétrepedt, vért hány, a veséjét majdnem leverték.
Érdeklődtünk a rendőrségen azt mondták nincs bent, nem is volt. Minden kórházt körbe csörögtek anyósomék és a háziorvos is. Egyszer azt mondták behozta a mentő a sürgösségire, de nem adhatnak infót. Utána hogy már eltávozott a kórházból, majd hogy a szemészeti osztályra küldték és ismét nincs több infó.
Ezért érdekel ez az egész.
A barátomnak nem vagyok a családtagja, nem adnak infót, mikor az anyósomról érdeklődtem, olyan dolgokat kérdeztek, amit csak én tudhattam, így adtak infót.
Nem hiszek abban, hogy a rendőrök ártatlanokat vernek!
Családtag bármikor telefonálhatott eddig is és érdeklődhetett tudomásom szerint.
Ha nem hiszed nem kell, nem is ez a lényeg itt most.
Ez kb olyan mintha nem hallottál volna még rendőri túlkapásról.
Telefonon bárki - akár újságíró is - érdeklődhet. Személyesen biztos kapnátok infot.
Mellesleg óvatosan ezzel a rendőrök verték agyon szöveggel, nem kell megint feszültséget gerjeszteni. Nem voltál ott, lehet az illető megtámadta a rendőröket.
Elvileg a közvetlen családtagoknak kötelező felvilágosítást adniuk!
Én legalábbis így tudom!
Inkább az a kérdés, hogy létezhet olyan, hogy a rendőrségen vernek valakit.?????
Amúgy telefonon nem adnak infót, ez tény.
Ha rendőrségről viszik be a mentősők a kórházba az illetőt akit ráadásul a rendőrők vertek majdnem agyon akkor mi az, hogy családtagnak nem adhatnak ki információt telefonon, és még a háziorvos sem tud meg semmit hiába telefonál körbe mindent?
Egyáltalán hogy létezhet ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Gázfogyasztást csökkentő mágnessel kapcsolatos tapasztalatról érdeklődnék.
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!!
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?