Segítsetek! Hogy tudnék belépni a freemailre? (tudásbázis)
Sziasztok!
Milyen régi a fremail cím?Mert én úgy emlékszem ha 90 napig nem lépsz be törlődik, vagy nem tudom van-e még ilyen.
Mit tehetek, ha elfelejtettem jelszavamat?
Ebben az esetben a jelszó-emlékezteto segíthet bejutni a postafiókba - amennyiben elozoleg beállítottad, és emlékszel a pontos válaszra. Ha pedig alternatív e-mail címet is adtál meg, megkérheted a rendszert, hogy küldje el arra jelszavadat. Ha egyiket sem állítottad be, sajnos nincs mit tenni, a postafiókba más módon nem juthatsz be.
Ha bármilyen kérdésed van a [freemail] használatával kapcsolatban, látogasd meg a [freemail] súgót.
még jó, akárki akárkiébe bejuthatna.
nincs erre semmi szükség
Sziasztok! A segítségeteket kérném!
Az a problémám, hogy nagyon régen csináltak egy freemail-t, aminek sajna nem tudom a jelszavát, de most szükséges lenne, hogy belépjek!
Hogyan tudom helyrehozni, hogy ismét működjön, ha nem adtak meg alternatív e-mail címet, ahova a jelszót elküldethetném, és jelszó-emlékeztető sincs?
Valami módon helyre lehet hozni, csak nem tudom hogyan... azt tudom, hogy az eddigi levelek elvesznek, de újra működőképes lehet...
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok belépni a freemailre!Miért?
- Tudja valaki, hogy miért nem lehet belépni az IWIW-re napok óta?
- Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot?
- Hogyan tudok a freemailről küldött önéletrajz mellé fényképet csatolni?
- Mozzila Firefox böngészőm van.Hetek óta nem tudok vele belépni a Hírpostára, 2 napja már a freemailre sem, mi lehet a baj?
- Windows Live Mail beállítása Gmailre és Freemailre