Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot? (tudásbázis kérdés)
Írtam az üggyel foglalkozó honlap információs emailjére. Válasz még nem érkezett.
Rajtam nem múlt... :)
Én is kitöltöttem.
Hát amikor írni kellett a betűket, 1 betű kb 20 másodperc alatt íródott be. Q-va lassú volt. :( Amúgy ez vasárnap volt. Lehet, mindenki vasárnapi elfoglaltságként a kérdőívkitöltést választotta. :)
IGEN! Nagyon gyorsan kilehet tölteni mindegyik adatlapot összesen kb.10 perc.
A www.enepszamlalas.hu oldalon kell belépni, és beírni a kapott adatlapon lévő mindkét kódot,utána kitölteni a lapokat, és rákattintani az ellenőrzésre majd a véglegesítésre,ezután jelenik meg az átvételi igazolás.
www.enepszamlalas.hu
Először a lakáskérdőívet kell kitölteni, aztán annyi személyi kérdőívet, ahányan a lakásban laktok:)
Nagyon köszi a segítséget,nekem sem jelent meg semmi:( Már tiszta ideg voltam. _Nem értem miért nem lehet azt a qrva q betűt is odabiggyeszteni a link mellé,ahová kattintani kell.
Még egyszer köszi!
Ha erre az oldalra belépsz:
és legörgetsz a lap aljáig, akkor jobbra, a lap alján láthatod a "bejelentkezés" színes ábráját, ha arra ráviszed az egeret, és egyet kattintasz az egér bal gombjával, meg tudod nyitni a tényleges belépés oldalt, ahol már kéri az azonosítódat és a belépési kódodat.
Elég hülyén van megoldva, de pénteken mi már kitöltöttük az egész családét, meg is kaptuk a visszaigazoló értesítést, hogy befogadt a rendszer a kitöltött kérdőíveket. Működik rendesen.
Szia!
Nem értem amúgy, hogy hogy működik az az oldal...
Én tesóm gépén próbáltam kitölteni, és csak az üdvözlő szöveg jött be, utána megpróbáltam a saját gépemen, azon meg bejött rendesen. Azóta ki is töltöttem mindenkiét...
A jobb alsó sarokban van a belépés nevű link.
Sok sikert!
mi a kérdés?
nekem semmi gond nem volt, pedig 4 fős családét készítettem
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?