Tudja valaki, hogy miért nem lehet belépni az IWIW-re napok óta? (tudásbázis)
Lefagy? Az böngésző-gond... az iwiw nem fagy le.
Regisztrálj új névvel és írj nekik...átmeneti megoldásnak jó.
Én be tudok lépni, csak iszonyú lassú és egy csomószor lefagy.Már én is ott tartok, hogy töröltetem magam.
Én kb. 2 hónapja nem jutok be. Hiába kértem jelszó változtatást, nem működik. Csak az a szomorú, hogy egy csomó kedves ismerőssel így tartottam kapcsolatot . Legalább egyszer beléphetnék, hogy az e-mail címüket vagy a tel. számukat megtudjam, én is törölném a regisztrációt.
Szimplán túlterhelt, nézd el nekik, népszerűek lettek...
jol el b..ták az iwiwet. én se tudok soha belépni. de ha sikerül legközelebb biztos törlöm magam.
google-n keresztül jön be csak nekem is!
A startlapot használom rendszeresen, most ezzel sem müködik. Sziszka 1986 ötlete jött be ezidáig!!!
Most be lehet lépni, de iszonyú lassú.
Sokszor csak a startlap-on keresztül enged engem is belépni... :S
Na itt még mindig nem lehet belépni.A Monorhoz tartozunk és nem csak én nem tudok belépni környezetembe napok óta! A belépő ablakig sem jutok el, így a jelszót sem tudom megváltoztatni.
Szia!
Most próbáltam. Minden gond nélkül be lehet lépni.
Tegnap is voltam az iwiwen,nincs vele semmi gond.Lehet hogy elfelejtetted a jelszavadat,és azért nem enged be.
Én kb. 3 hétig nem tudtam belépni, aztán írtam a gépháznak, azt javasolták, változtassam meg a jelszavamat, amiben semmiképp ne legyen ékezet. Megtettem és azóta ismét működőképes. Amikor a belépésablak visszalök, ott van alatta kiírva, hogy "elfelejtetted a jelszavad?". Nekem 3 hét kellett, mire erre rájöttem, de közben ők is válaszoltak....
Most voltam az iwiwen,nincs vele semmi gond.
nekem kb 4 éve ugyan az a jelszavam és indig működik
nekem működik , semmi baj nincs vele
Sziasztok! Engem is hol beenged, hol nem. Internet explorer-rel már nem is próbálkozok mert ott mindig azt írta ki hogy karbantartás, mozillában pedig hol beengedett, hol nem. Pár napja Google Chrome-mal lépek be, na ott szerencsére mindig beenged. (kop-kop-kop...)
Most léptem ki az iwiw-ről semmi baj nincsen vele.
Nincs vele semmi gond! Az elsőre felugró ablakot ne töröld, hanem a keresőben kiírt iwiw-re újra klikkelj rá!
Én is az előbb voltam az iwiw-en,nem volt semmi gond vele.
Nincs az IWIW-el semmi baj,most jöttem onnan ide...
Én is az előbb léptem be...:-)
Engem volt hogy 2 hétig sem engedett be!!!Aztán egy ismerősöm mondta hogy változtassam meg a jelszavam(mert már hónapok óta ugyanaz) és utána minden oké lett!
Minden további nélkül be tudtam lépni.
Én pont az imént léptem be, semmi gond nem volt.
Az az ér nem mind1. hogy azt írja ki, hogy Hibás jelszó, vagy azt hogy A lap nem jeleníthető meg.
Előbbi az adatbázisproblémák miatt vannak, utóbbi a szerver leterheltsége miatt.
A kisfiam iwiw lapjára kb. 1 hónapja nem enged be. Ráadásul azóta sok embertől hallottam ugyan ezt:(
Próbálj többször belépni talán sikerül:)
Szép estét!
Nekem is sikerült ma is - és az előző napokon is.
További ajánlott fórumok: