Segítsetek!!! Fájásgyengeségem van! Mit tegyek? VBAC-s vagyok! (beszélgetés)
Ertettem, hogy nem sajat kutfobol az otlet, de olyan tanacsot is adtak mar itt, hogy sosborszeszezni a fogzo baba inyet. Attol meg az nem szuksegszeruen jo is, ha regen be is valt.
De felolem mindenki ugy szul, ahogy akar.
Ezt a koktélt nem én találtam ki!
Bárhol utána lehet olvasni.Elég ha beütöd a keresőbe...
Úgy gondolom nem szúrok ki senkivel sem és nem muszáj megfogadni semmilyen tanácsot...
két evőkanálról beszélünk és nem több pohárról...Nekem a szülésznőm tanácsolta....
Nem mellesleg 13órakkor ittam meg a koktélt és 20órakkor mentünk...Az a két kanál már sehol sem volt!
Ha neki fájás gyengesége van akkor ez rá is igaz...
És nem én vagyok az egyetlen aki ezzel a koktéllal szült...És eddig senkinek nem lett baja tőle,sem az alkohol miatt...
Ez egy kicsit hülyeség volt amit most írtál...
Es ha olyan gyogyszert kell kapnod, amit nem vehetsz be alkoholra?
Felelotlen tanacs.
hát lehet majd végső elkeseredésemben... :)
De én meg az alkohol?? terhességem előtt se ittam... főleg rövidet nem
Nyugi!
A 2009.szeptemberi babák közül én voltam az utolsó!Csak babianyuként....:)
Nekem segített a bábakoktél és nem volt félelmetes.
2 evőkanál ricinus
2 evőkanál valamilyen erősebb alkohol
és ezt higítod annyi baracklekvárral hogy 2dl legyen.Nekem ezt a szülésznőm mondta és nem lett baja a babámnak meg nemek se.:)Szerintem ha nem megy próbáld ki.:)
állítólag oxytocint se kaphatok :(
A bábakoktéltól félek-ricinus meg az alkohol elég ilyesztően hangzik!!!
Ma a természetes bábakoktélból ittam meg majdnem 1 litert: narancs, grapefruit és gyömbér! Eddig semmi változás.... aztán csináltam 5 felé 1,5 liter málnalevélteát de tettem bele fahéjat, szegfűszeget és gyömbért is-állítólag ez is használ!
A kettő között meg tejes kv-t ittam.... csodálkozom h még nem megy a hasam!!!!
Még estére megpróbálom a gyömbéres fürdöt meg a 3 féle homeobogyó elkortyolgatását és talán apának is felajálkozom:) Ha ez se segít és holnap még egybe akkor feladom....
A fórumról már mindenki megszült:(((
Most olvasom nem kaphatsz fájás erősítőt???
Kérdezd meg az oxit...
Vagy akkor tényleg ott a bábakoktél..
Én is szedtem ezeket de semmit sem segítettek...
Hasonló cipőben jártam én is....
Szerintem vesd be a bábakoktélt te is.Nekem is segített egy picit...
Szia!
Nekem mind három gyermekem fájásgyengeséggel jött a világra.Jól beindultak a fájások aztán mikor már meg volt a burok repedés meg minden leálltak a fájások.Mind háromszor kellett oxitocin!
A harmadiknál megittam a bábakoktélt na az csinált olyan fájásokat hogy mikor bementünk a kh-ba 3 újnyira nyitva voltam és 100asok voltak.De sajna az is elmúlt egy idő után.Így nem úsztam meg az oxit.De nem kell tőle félni!Csak segít!Ha Neked is elhúzódik a dolog szerintem Nálad is ez lesz.Kitartás!!!!!:)
olvasd el a naplómba a szüléstörténetemet: 2008.09.02! Nem volt jó élmény..:s
Mindenesetre próbálkozom.. most olvastam a narancs-grapefruit és gyömbér keveréket. Állítólag az is meindíthatja meg a fahéjas-gyömbéres-szegfűszeges tea is! Lehet csak meghajt majd de próba cseresznye:))))
:((( hát akkor semmi ötletem, van egy barátném, aki hasonló cipőben járt, ezért nem is erőltették az orvosával a természetes szülést, jött mindegyik császárral, mert egyszerűen semmit nem tágult, az ő helyzete annyiban még cikibb volt, hogy nagyon erős fájásai voltak, csak éppen nem tágult.
tényleg az a lényeg, hogy hamarosan lesz egy egészséges babókád, valahogyan csak kijön, vagy most nagyon ellene vagy a császárnak? rossz élmény volt?
34. héttől iszom a málnalevélteát! :(
szedem a cicicifugát me a CAULOPHYLLUM-ot.
Most olvastam h ha fél óránként szeded az felerősítheti a fájásokat....
Sziasztok!!!!
2 éve császároztak és most hüvelyi úton szülnék (VBAC). Ma töltöttem be a 40. hetet. Már 3-4 hete vannak jóslófájásaim de sajnos a méhszájam nem nyílt még ki csak újjkúpnyira!
Tegnap hajnalba beindult a vajúdás, NST is kimutatta a fájásokat, doki is megvizsgált de a méhszáj még mindig csak újjkúpnyi és a fájások nem elég erősek! Hiába rendszeressek, sajnos mivel nem elég erősek nem halad a dolog és mivel VBAC-s vagyok nem kaphatok fájáserősítőt se semmit! Sajnos a kád melegvíz, sem apával összebújás eddig nem segített-illetve felerősítette őket de aztán visszagyengült...
Most itt stagnálok, semerre nem megy a dolog. Volt már valaki hasonló helyzetben? Esetleg valami ötlet???
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Mit tegyek ha féltékeny vagyok?
- Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek?